Att få en massa paket …

Godmorgon <3

När vi kom hem från Hell´s Burger (se tidigare inlägg) igår kväll fick Holly öppna en massa paket med hennes stora glädje för vem gillar inte att få vackra inslagna presenter?

IMG_1786

Smink från ID som hon hade önskat sig och så det paketet som fick henne att ropa av förtjusning, det leendet gick inte att misstolka direkt =)

IMG_1791

En nöjd Holly <3

IMG_1793

Il grande finale på paketen var att Linda hade även köpt var sin Victoria Secret present och det var bland de finaste lilla kittet jag har sett. Vill också =)

IMG_1794

När vi sedan pussade de godnatt så låg de båda i min säng med sina natt ögonbindel som låg i den fina necessären bland allt annat smått och gott <3

Det är verkligen något tjejigt i vissa rosa paket och även om jag inte är så flickig eller rosa av mig så är Victoria Secret och Juicy Couture de två märken som får mig att bli både tjejig och pink =)

Vi hade tänkt ta tjejerna på en mysig söndagspromenad tillsammans men Holly skall träffa sin pappa och familj redan vid 12 vilket innebär att våra planer för dagen får dessvärre ändras. Lite synd att vi inte fick lite mer tid med varandra denna söndag med tanke också på att Nicole hade sett fram emot det och det är inte ofta hon ser fram emot en promenad =)

Knut har rastats, Linda har kokat kaffe och doften av nybyggd är verkligen underbar.

Önskar dig en mysig skön söndag <3

I eftermiddag/kväll blir det för min del inköp i Göteborg för att titta på Valeries kollektion höst/vinter 2016.

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *