Hell´s Burger med våra flickor …

Denna eftermiddag kom Nicoles kompis Holly hem till oss då vi sedan skulle möta hennes mamma (som är en av mina bästa vänner) på Hell´s Burger som tjejerna hade själva valt.

Linda som landade på Landvetter en timma innan mötte upp oss direkt på restaurangen och vi bjöd våra flickor på några skratt (tror vi =)

Som mamma till en tonåring tror jag nämligen oftast att jag är roligare än hur min dotter uppfattar mig, vet inte om ni känner igen er i detta =)

IMG_1734-980x699

 Körde lite klassisk idag med boyfriendskjortan från Gestuz som finns på märkesrean och den nyinkomna V pullover från samma danska brand.

IMG_1746

På benen Please Classic Stripes som du finner för endast 900:- HÄR. En jeans som känns lite mer klädd och klassisk i och med ränderna i denim.

Lite extra glada för att vi har bokat Gotland vecka 26 så får vi se om våra tjejer vill följa med oss eller inte <3

IMG_1737-980x678

Tror inte att våra tjejer vill missa den semestern då de hade så roligt förra sommaren när vi hyrde lägenhet där.  En av de skönaste semestrarna med lagom lite/mycket av allt så väldigt happy att vi kunde få samma boende i år igen.

IMG_1733

Tog en klassisk hamburgare som var gott men lämnade halva brödet =)  Börjar tänka till i mitt lilla …

IMG_1741

Jag undrar om inte kvällens höjdare var den där milkshaken som Nicole har pratat om efter att kompisen Agnes rekommenderat den.

IMG_1758

Nicole älskade den och hon rekommenderar den till dig som skall till Hell´s Burger …

IMG_1761

Linda och Holly <3

IMG_1755

Mätta och belåtna gick vi över gatan för att köpa lite juice och annat på ICA och så gick vi hem.

Tog ett kort på tjejerna när de gick ovetande om att systemkameran åkte fram.

Det här kortet ÄLSKAR jag … Det är en viss känsla i det tycker åtminstone jag…

IMG_1763

Kvällen avslutades med paket men om det imorgon för nu är klockan över midnatt och jag är lite tröttis just nu =)

Flickorna har tagit över min dubbelsäng, Nicoles säng är full med en massa grejer så Linda och jag tar var sin ende av soffan men först en dagens outfit som vi tog i garaget innan vi åkte upp till vår lägenhet.

Skjorta Gestuz på rea (599:-) HÄR, en pullover & nyhet som levererades igår från Gestuz men som ej har kommit in i webshopen än, Please Classic Stripes på rea (900:-) HÄR. Skorna är från Timberland och köpta i Florida för några år sedan.

IMG_1778-949x1024

 

Nu önskar jag dig godnatt från soffan <3

2 thoughts on “Hell´s Burger med våra flickor …

  1. Håller med om att fotot på tjejerna ute i stadsvyn verkligen är bra! Både varmt m tjejernas vänskap och ändå lite ’ruffigt’ med omgivningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *