Vinnaren är …

Godmorgon denna snöiga dag <3

Kan inte annat än att tycka  att det är väldigt vackert med snö även om den skall helst komma till Jul och inte nu när jag själv vill helst att våren hittar hit redan nu =)

Under Knuts och min lilla promenix runt Stadsparken såg det ut så här idag <3

IMG_1398

IMG_1394

Det finns inget vackrare än naturen <3

IMG_1399

IMG_1400

Knut älskar snön även om han hade vissa svårigheter att ta sig fram på vissa ställen …

IMG_1402

Nu är Knut och jag dock i butiken som har öppet till 18 och pga. inköpsresa till Stockholm onsdag och torsdag kommer jag imorgon att endast ha öppet 10-13 och ha stängt på torsdag för att åter öppna butiken som vanligt på fredag <3

Och så var det det där med tävlingen här i bloggen <3

Vinnaren som har lottats ut är Helen som önskade sig Gestuz Corinne Jacket i storlek 40 om hon var den glada vinnaren. En fantastisk öppen kimono i tvättad siden som är helt underbar … Du vet ett sådant plagg som är skön & lyxig på ett och samma gång …  Storlek 36 och 38 (stora i storleken) finns kvar på märkesrean för 900:- (ord.pris: 1799:-)

gestuzcorinne

Helen maila mig på info@lavendettaclothing.se så att den underbara vinsten leverers till dig <3 och åter GRATTIS!

En och en annan tävling kommer självklart att dyka upp här i bloggen <3

Nu skall jag ta hand om en leverans från Juicy Couture (väskor & smycken) som precis kommit till butiken.

Vill dock först be de som gillar att bli inspirerad av kost & träning att rösta på min väninna Johanna HÄR

Hon har lyckats med kontinuiteten i flera år nu vilket är verkligen imponerande …

En av mina underbara stamkunder sa till mig häromdagen att hon följer mig här i bloggen för klädinspiration & tankar, Johanna för recept & träning & 56kg. för recept inspo.

Kul att kunna inspirera <3

Kram <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *