Min bröllopsklänning …

Som ni kanske redan har sett från instagram kom för några dagar sedan några fantastiska klänningar från Zetterberg Couture.

 Nu finns tre av fyra ute i webshopen från i eftermiddags efter att Karolina och Hanna fotade dessa <3

Både Zetterberg Julie och Zetterberg Marta Long är i avory och perfekta även vid att gifta sig i. Jag skulle definitivt kunna gifta mig i en av dessa två på en strand på Maldiverna … Om jag nu skulle gifta mig =)

Varför inte överraska vänner och släkt med att förnya era löften ifall ni redan är gifta? Eller så är dessa klänningar de ultimata till balen, festen eller till de tillfällen som kanske ni har att se fram emot <3

IMG_1537

IMG_1525

Du finner dessa vackra klänningar hos lavendettaclothing.se och för er som undrar är skorna från Stockholms butiken Luciano Padovan.

Imorgon har jag butiken öppen 10-13 för att sedan åka på inköp i Stockholm. Butiken är därför stängd från 13 imorgon och stängd på torsdag men jag tar ett tidigt morgontåg för att hinna öppna som vanligt på fredag <3

Webshopen finns dock alltid tillgänglig även då butiken är stängd.

Önskar dig en trevlig kväll, nu skall jag vara social med min dotter och Linda som är här ikväll <3

10 thoughts on “Min bröllopsklänning …

  1. Hej

    Underbar klänningar…det är wow känsla…jag är på jakt efter klänning för jag ska på bröllop i vår..ska bli så skoj..så jag håller koll på vad du tar in för snygga klänningar
    Trevlig resa till storstaden o lycka till på Formex
    Kram

  2. Åhhhhh Michela vilka snygga klänningar…..och du Åhhhhh igen jag är nästan helt säker på att det var syrran Helen som vann den snygga kimonon eller kvajen. Du får ha så roligt i Stockholm <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *