Helt såld på detta … Att tatuera ögonbrynen …

Som säkert många andra så har jag funderat länge på att tatuera ögonbrynen men har samtidigt tvekat.

Anledningen till min tveksamhet har haft att göra med att jag har sett allt för många som har gjort det och som jag personligen inte tycker har varit snygga. Vissa ser förvånade ut hela tiden, vissa är för markerade, you name it … men så har jag hört från många att Lucie på Klinik Villastan är känd som ”ögonbryn Lucie” just för att hon är så säker och duktig på detta.

Kände därför att min tveksamhet blev mindre och bestämde mig för att …

Idag var det dags, så kl. 10.30 gick jag dit för att testa på det som många andra före mig redan har.

Lucie studerade noga mitt ansikte och visade mig vilken form hon hade tänkt sig efter att ha mätt mina linjer. Det handlar om att skapa, enligt henne själv, ögonbryn som ser naturliga ut och vill man i efterhand ha de lite mörkare, markerade eller bredare så kan man antingen ändra detta på återbesöket eller helt enkelt måla de mer vid de tillfällen som man kanske önskar detta.

Har även hört från vissa att detta skall göra ont vilket jag ej förstår men smärtgränsen är så klart olika för olika människor.

Själv kände jag ingenting och hade nog tom. kunnat somna så var inte rädda för någon smärta även om jag är medveten om att min mening är pga. min egna erfarenhet.

Efter att Lucie hade fyllt i och skapat det ena ögonbrynet såg jag ut som på bilden nedan.

Tycker att man ser väldigt tydligt vilken markant skillnad det är på ”före & efter” …

IMG_0367

Jag måste verkligen erkänna att jag är helt såld på detta och verkligen ÄLSKAR den skillnaden som tatuerade ögonbryn gav mitt utseende.

Hade precis Amanda här hemma då hon skulle mäta mina fönster då gardiner skall beställas och hon sa just att hon såg att något var annorlunda och snyggare med mig. Ingen make men helt plötsligt såg jag ut som att jag hade sminkat mig.

IMG_0374

Jag är faktiskt genuint och ärligt förvånad över hur detta ramar mer in mitt ansikte och ger den lite mer färg och form.

Det finns säkert många som tatuerar ögonbryn men om ni frågar mig och efter att ha sett många exempel på hur fel det kan bli så skulle jag inte tveka om att åka till Borås bara för att låta Lucy göra detta. Bor ni här i staden så skall ni inte ens tveka =)

Lite mörkt nu för att ta bilder men bjuder på två till för att ni skall kunna se åtminstone lite av resultatet och på skillnaden …

IMG_0380

För er som kanske undrar blus från Hale Bob & DESSA Miss Me Jeans <3

IMG_0392

Jag var nog så glad över att ha vågat göra detta med facit i hand att jag frågade Lucie om jag kunde få ge ett blog erbjudande till er som följer och som vill göra en ögonbrynstatuering <3

Att tatuera ögonbrynen hos Lucy på Klinik Villastan kostar 4000:- men du får hela 500:- rabatt om du uppger koden ”Michela500” när du ringer och bokar.

Deras tel.nr. är 033-104000

Innan jag gick, efter en kram för ärliga glädje över resultatet fick jag även tid för återbesök vilket alltid ingår när man tatuerar ögonbrynen.

IMG_1392

En nöjd Michela rekommenderar dig helt enkelt att våga göra detta och att använda rabattkoden ovan.

Erbjudandet gäller fram till sista mars 2016 <3

Vinnaren till tävlingen (se tidigare inlägg) kommer imorgon bitti här i bloggen …

9 thoughts on “Helt såld på detta … Att tatuera ögonbrynen …

 1. Supersnyggt!! Stor skillnad!
  Har också sett hemska resultat på personer som tatuerat sina ögonbryn.
  Du kan verkligen känna dig ☺ nöjd <3

 2. Hej

  Super snygg! Du passar jätte bra i de. Måste fråga har du även så mörka fransar på underfransarna? det ser ut som du ha kajal eller något. Dina över fransar är så fina
  Kram Nettan

  1. Ja, super nöjd är jag Nettan <3
   Hade lite penna för en gångs skull =) Måste försöka sminka till mig lite när jag ändå jobbar i butik =) Så dålig på sånt =)
   Tack <3

 3. Michela Hej, Detta blev så snyggt va bra att du slog till helt rätt val.
  Jag hade nog också varit tveksam man har ju sett fula bryn också i tidningar och så.
  Det är bara att säga Grattis så supersnyggt Kram på dig snygging Ha det gott <3

 4. Hej Michela,
  har själv funderat och tvekat men när jag ser vilken skillnad det blev så måste jag bara boka in det.
  Skitsnyggt om jag får uttrycka mig så =)
  Hoppas du kom ut idag med tanke på snön!
  Hälsningar
  Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *