Att bjudas in till ett fantastiskt hem …

Vilken mysig helg jag har haft även om jag är rätt så trött nu =)

I fredags en trevlig AW med Johanna och igår blev det åter Göteborg för en middag med vänner i ett fantastiskt hus i Billdal mot Säro.

Var nog inte riktigt beredd på storleken av huset när bilen körde in på ägendomen och ett sagolikt hem stod framför mig med Jul belysning och tomtar vid dörren.

I dessa lägen skall man definitivt ha systemkameran med vilket jag hade men minneskortet låg i datorn hemma så kunde inte ta de vackra bilderna jag helst hade annars tagit och fick istället förlita mig på min lilla mini Ipad.

Då huset är privatägt så vill jag inte visa upp alla rummen här i bloggen men överdriver inte när jag säger att allt fanns.

Vinkällare med matsalsbord, bastu, spa avdelning, ett kommande gym, ett antal badrum (ett lika stort som min lägenhet =). sex/sju sovrum, två vardagsrum (eller tre kanske? =), en walking closet som är i storleken som mitt och Nicoles sovrum tillsammans, kök, en vindsvåning på 300kvm med soffgrupp, biljardbord mm. och så mer för jag minns inte ens allt =)

Vi blev serverade rysk kaviar & champagne … Man tackar =)

IMG_0350

Tittar ni till höger på bilden ser ni Knut som fick smaka på kaviaren och älskade det =) En riktig finsmakare min lilla hund <3

IMG_0348

IMG_0300

När det var dags för hummern flyttade vi oss till matsalsbordet.

IMG_0344

IMG_0349

IMG_0345

IMG_0346

Till en av balkongen på övre våning …

IMG_0311

I detta hem får katterna sitta och äta vid bordet speciellt om en liten hund sprider lite skräck för att han ser inte ut som en hund och låter som en knorrande mini gris =)

IMG_0307

Som sagt, fotade inte alls mycket då det är kanske inte alla som uppskattar att visa upp sina vackra hem i en blog men om det blir ett repris skall inte kameran glömmas bort kan jag lova =)

Då huset ej saknade sovplatser fick vi sova över där och vi alla vaknade till en vacker vintrig och solig dag.

IMG_0341

Efter kaffe och frukost blev det en promenad vid havet. Lite kallt men ändå fantastiskt härligt att få promenera i sådana ljuvliga miljöer.

IMG_0343

Magiskt vackert <3

IMG_0340

IMG_0335

Invigde mina Please (i classic modellen)  i velour som är, utan att ljuga, den skönaste byxan från Please som jag någonsin har haft. Färgen är ursnygg med skiftningar och materialet är mjukt och skönt.

Gå dock ner en storlek då dessa är stora och jag har tagit in endast 2 i varje storlek så tveka inte för länge, du finner de HÄR <3

Nu är vi hemma och Knut är helt slut efter promenaden och all det syre vi har fått idag. Han ligger under bordet på rygg och sover. Han har aktiverat sig kan man säga…

Nu skall jag hoppa in i ett varmt bad för att tina upp mig lite, fortfarande lite kall erfter promenaden.

Tack Mr G för en underbar middag och för gästvänlighet … 

6 thoughts on “Att bjudas in till ett fantastiskt hem …

 1. å är det Mr G han som ibland brukar ta dig på lite trevliga flyg o hotell resor,? låter som du haft en trevlig helg rakt igenom ;) <3

 2. WOW vilket hem och vilken lyx med rysk kaviar och champagne!
  Du är verkligen värd att bli bortskämd med lite ledighet och lyx, vi alla behöver det men speciellt när man jobbar så mycket som du verkar göra.
  Nu ska jag in och vara med i din tävling och håller tummarna för att jag får vinna!
  Kram

  1. Tack snälla Siv <3
   Det var verkligen trevligt att få komma till den vackra miljön som det huset och omgivningen verkligen bjöd på och att få lyxa tlll det med rysk kaviar och champagne hör inte till min vardag heller =)
   Kram <3

 3. Vad hände med dig o mamma My? Och Michaela? Hon tog inte ens med min fråga…..shady….. Det kanske är privat? Men om man följt er alla Johanna, My, dig så är det ju ändå så att man undrar. Kram❤️

  1. Hej Bettan, hänger nog inte med i din kommentar. Vem tog inte med någon fråga? Shady? Förstår inte, sorry … =(
   När det gäller My och mig så är vissa saker dessvärre privata även om man bloggar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *