Trevlig AW på Bee Bar …

Igår var det åter en kylig och väldigt kall dag så när jag skulle på AW i Göteborg tog jag på mig både en långärmad tröja plus en polo tröja i cashmére som du finner HÄR. Lite lager på lager för är man född i Italien kan jag lova att dessa dagar med minus 15 grader har inte varit sköna =)

Jag fryser nog lite lättare än andra, tror jag …

Mötte upp Johanna hemma hos Janne i hans vackra våning i centrala Göteborg. De har ett perfekt läge och nära till allt.

Göteborg är nog en av de städerna som jag skulle kunna tänka mig flytta till.  Hade jag valt någon stad i Sverige så hade det nog blivit det eller Helsingborg som jag också tycker är fantastisk charmig.

Vi gick sedan till Bee Bar och startade med ett glas vin/cava i väntan på vårt bord för vi ville gärna sitta vid fönstren så klart.

Har du varit på Bee Bar? Visst är det en mysig och avslappnad stämning som råder där?

IMG_1363

IMG_1365

Den trevlige kyparen fick  komma tillbaka hela 3 gånger då vi pratade så mycket att vi glömde av att titta i menyn =)

Han måste nog ha tänkt ”virriga kvinnor” som inte kan fokusera på att vill man äta måste man beställa.

Jag valde en fisksoppa som var hur god som helst och verkligen skönt att få i sig något varmt. Kan säga att en kall ceasar sallad (som brukar vara mitt val) fanns inte ens i mina tankar för ovanlighetens skull igår kväll.

IMG_1371

Jag njöt av den och Johanna och jag pratade om bland annat valpar då de skall skaffa en pomeranian valp (samma ras som min Knut). Hon visade mig bilder på mammans mage som förhoppningsvis innehåller den där lilla tiken som de längtar så efter.

När hon sa vilket namn hon kom på till valpen så tyckte jag att det var klockrent till en liten söt tik. Namnet får hon dock avslöja själv för det är som att få en liten bebis det där och vissa nöjen skall man inte ta ifrån mamman =)

Min dotter Nicole har själv önskat sig en tik i några år och pendlar mellan chihuahua och pomeranian. Det som skulle kunna få mig att kanske om ett år skaffa en hund till är att jag skulle vilja att Knut (med sitt fantastiska lugnhet och trevliga sättet) skulle påverka och uppfostra den lilla. Vi får dock vänta och bli lite extra sugna när Johanna skaffar sin …

Då denna energiska väninna hade självklart tränat (och säkert även lagat till 4-5 recept samma dag =) så beställde hon in hamburgare men tro inte att hon åt pommes och brödet. Nej då, det goda lämnade hon kvar på tallriken =)  Kan inte annat än känna det där lilla avund för den sundheten som hon har som en livsstil sedan några år tillbaka.

IMG_1375

IMG_1383

Jag hoppas så klart komma igång själv nu när jag troligtvis får hjälp i butiken så att jag hinner träna mina 3-4 ggr/veckan.

Förutom valpar, inredning, jobb och allt som kan tänka sig engagera två kvinnor så planerade vi lite inför Formex mässan nästa vecka för då skall vi självklart strosa runt bland allt vackert och så skall jag även beställa underbara handgjorda mokassiner som ni kommer att älska.

IMG_1389

Mina Kinder var som två glödlampor kan jag lova och känner fortfarande att de bränner lite … Måste vara det kalla och det varma som gör att de blåser upp för även om vissa mer elaka tungor vill tro något annat så är mina hamsterkinder helt naturliga =)

IMG_9236

Vid 2230 lämnade vi mätta och belåtna för både den goda maten och trevliga servicen och gick till stationen för att återvända till våra respektive städer <3

IMG_9243

Nu är det dags för jobb och får erkänna att jag hellre hade legat kvar i min säng och njutit av en skön dag med filmer och mys <3

Önskar dig en underbar lördag och glöm inte tävlingen på föregående inlägg <3

 

 

10 thoughts on “Trevlig AW på Bee Bar …

 1. Vilken trevlig kväll ni har haft! Följde er i Småstadsdrottningar och kul att ni umgås. Jag hade nog också flyttat neråt i landet och inte uppåt om jag hade fått välja.
  Ha en trevlig helg!

 2. Hej hej Michela,
  Det var en snabb tripp men det är ju kul att bara sticka och kunna komma hem smidigt igen.
  Jag håller med det är så kallt… jag känner bara för att få åka till nåt varmt ställe nu jag vill inte gå ut ens.
  Men men våren kommer ju snabbare än man tror….jag har riktat in mig på Påsk nu …det ligger ju närmast.Du ock Knut får ha en inomhus mysig helg <3

  1. Mitt nyårslöften är att hitta på små saker och inte alltid vara hemma =) Är ju den som älskar att mysa i soffan men har även kommit fram att variation är nog bra så ut på lite mysiga AW, middagar så att vardagen blir lite roligare <3
   Sitter här på jobbet och fryser så jag längtar också efter Påsken nu … Låt värmen komma snart =)
   Tack detsamma till dig <3

 3. Bee Bar måste jag prova på nästa gång jag åker till Göteborg, älskar den staden bättre än vår huvudstad faktiskt trots att jag bor där.

  Underbart med en afterwork med vänner en fredag kväll.

  Följer både din och Johannas blog sedan ett par år tillbaka och hämtar inspo från er på olika sätt.

  Önskar dig en trevlig helg och tycker att du också borde skaffa en liten valp så att din Knut får sällskap.

  Kram
  Siv

  1. Hej Siv,
   har varit på Bee Bar några ggr tidigare och alltid lika mysig och avslappnad stämning så testa gärna nästa gång du är i Göteborg och maten var också väldigt god.
   Ja, skönt att komma ifrån lite både jobb och hem för det behöver man/jag =)
   Tack och detsamma till dig <3

 4. Tack för en supermysig kväll! Bästa är när man ses lite tidigare och hem tidigt. Är det tecken på gammalt kanske, haha!
  Stor kram, men vi ses om några dagar igen :)

  1. Hahaha! Ja, älskar den kombinationen och har nog alltid varit sådan men visst kan det ha med åldern att göra också =)
   Nu har jag hittat på ngt 2 dagar i rad och ligger helt slut i sängen =) Får vila upp mig inför torsdagen helt enkelt nu <3

 5. Mysigt med tjejmiddag , och dina kinder skulle jag gärna vilja ha ;) och dom som säger annat är bara avundsjuka och måste klanka ner på andra, dom mår oftast inte så bra själva ;) <3 kram och trevlig söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *