TÄVLING: Vinn en valfri vara från märkesrean hos lavendettaclothing.se

Godmorgon <3

Nu var det ett tag sedan jag hade en TÄVLING här i bloggen och istället för att välja själv priset den här gången tänkte jag att vinnaren får välja just 1 valfri vara från lavendettaclothing.se märkesrea <3

Det enda du skall göra för att delta är följande:

1-  Kommentera med vad just Du önskar vinna från märkesrean

2-  Tryck på knappen med facebook symbolen som står längst ned vid detta inlägg.

3-  Håll tummarna för att just Du är vinnaren <3

Här bara några få exempel på allt du kan finna för mestadels halva priset <3

3495_gold_l_z

3815_silver_lining_l_z

DEN HÄR blusen från Valerie i siden är fantastisk vacker med tyngre exklusiva detaljer vid ärmens slut för en extra lyxig känsla.

T85-1

Och så den boyfriend skjortan från danska märket Gestuz som jag associerar till att sitta på morgonen iklädd i bara den med en kopp kaffe i handen när ens älskling (om man har någon =) kommer och pussar på en … Ja, jag har nog sett på många, kanske alldeles för många filmer under årens lopp =)

Skjortan finns vit/ljusblå randig eller enfärgad ljusblå. Dessa är något stora i storleken då de är i just oversize boyfriend model och kostar på märkesrean endast 500:- om du nu inte skulle vinna den =)

Tänk vilka associationer en skjorta kan leda till i min värld och jag har suttit med min faktiskt och hållit i en kopp kaffe men såg inte så snygg ut som jag såg i min fantasi bild =)

gestuzrandig

DSC_0638

Gå nu in på märkesrean HÄR, välj vad du skulle vilja vinna (kolla att din storlek finns kvar) och så kommentera och gilla så är du med i denna tävling som kommer nog att göra någon glad …

Vinnaren meddelas här i bloggen på måndag <3

Jag skulle bli väldigt glad och tacksam om ni skulle hjälpa mig att få ut tävlingen och märkesrean så att flera kan vara med och/eller fynda så bloggar du får du gärna hänvisa till rean eller tävlingen och du som har facebook/instagram får gärna sprida vidare …  Jag skulle helt enkelt inte bli ledsen över er hjälp <3

Fredag idag så skall nu skynda till butiken för att packa ordrar, sedan skall jag fixa lite fransar, öppna butiken och så skall jag idag stänga tidigare för inköp och en trevlig AW väntar i Göteborg <3

Önskar dig en trevlig dag <3

 

64 thoughts on “TÄVLING: Vinn en valfri vara från märkesrean hos lavendettaclothing.se

 1. Hej!
  Rolig tävling! Skulle vara så underbart att vinna den ljuvligt fina VALERIE DRESS D157 PINK i storlek 38. Ha en fin dag!
  Kram Maria

 2. Så kul med en tävling!! :)
  Jag ligger här med foten i stort bandage efter en operation, och kan bara använda ”myskläder” just nu.. Så tröjan ”Sweater COCO”, grå, i storlek XS, skulle vara underbar… Då skulle jag känna mig lite ”snygg” mitt i allt elände..

  Önskar dig en fin dag :)

  Kram Lotta

 3. Hej Michela,

  Va roligt att få en chans att vinna jag skulle önska Valeries Nude kofta såg att det fanns i M.
  Nu håller jag tummarna ,jag skickar på Facebook till vänner också.Ha de skoj i Göteborg och hoppas du hittar mycket fint Hej på dig <3 Ingela P

 4. Hej, jag skulle vilja vinna Vika Mini Dress Red/Nude i storlek S. Älskar din butik och webshop, favorit i Borås. kram Sanna

 5. God fortsättning på nya året. Tävling gillar jag, och hittar fina ”somriga vita jeans shorts från amerikanska Miss Me”. Storlek 30.
  Skulle vara en perfekt vinst att ta med till Thailand om några veckor där det är betydligt varmare än här i Sverige.

 6. Alexa maxidress tycker jag är ursnygg, den skulle jag vilja i strl M, då miss me inte fanns i min strl. Håller tummarna på turen o önskar dig en bra o lyckosam fortsättning på året/kram Maarit

 7. Vad roligt med tävling! :)
  Jag skulle så himla gärna vilja vinna MISS ME DARK CRUISER BLACK SKINNY (30)
  Så snygga!

 8. Hej!
  Wow vilken tävling! Har kikat runt bland allt tjusigt och önskar mig lina white blouse strl M! Önskar dig en fin kväll!
  Varma hälsningar Marie :)

 9. Så mycket fint det finns :) Skulle gärna vilja vinna ett par METALLIC LINE UP SKINNY JEANS i storlek 30. Superfina!

 10. Alltså, nu är jag kär! Finns det något lyxigare mot huden än rent silke? Denna fantastiska blus (storlek 40) http://www.lavendettaclothing.se/rea/tiba-top är verkligen användbar i sin enkelhet. Och paljettdetaljerna på ärmarna alltså!! Den passar verkligen jämt och till allt – snygg till vardags, laid back men classy till fest!

 11. Åh vad kul, sneakers Supergavita i storlek 40′ , va inne i din butik första gången för någon vecka sen o mötes av en charmig hårboll o barnen fastande för lille knut :) håller tummarna på vinst /Pia

 12. Vilken härlig tävling!

  Tiba top från Valerie vore underbar att lyxa till sig i. Strl 40 behöver jag.

  Trevlig helg!

 13. Ååh Michaela önskar vinna Hazel Maxi dress strl 40…för jag ska träffa en väääldigt speciell person snart…..vi har fått väntat så länge på att ses……skulle vilja springa och möta denne i denna böljande skapelse….! :-)

 14. Oh så mycket fint!!! Herregud vad svårt att välja men jag önskar vinna det fina halsbandet från Juicy Couture, det hade varit så roligt att vinna det fina smycket.
  Tack för en underbar blog och tävling!
  Ha en bra dag Michela

 15. Vilken underbar tävling att få själv välja vinsten!
  Jag vill helst vinna de underbara underkläderna från Marlies Dekkers, de som är vackra smycken så något som även min pojkvän skulle bli glad av =)
  Tack för en härlig tävling och följer dig dagligen!
  Ha en underbar helg!

 16. Skulle gärna vinna ”Coco-tröjan” i storlek S eller M (den som passar bäst om man är ca 36/38). Skulle gå och mysa i den hela dagarna :) Hoppas på tur!

 17. HEDDA GREY BLOUSE Storlek xs
  Denna har jag spanat in länge, så underbart fin! Håller mina tummar och tår ;)

 18. Åh!!! Vilken rolig tävling! Din webshop är ju fantastisk. Jag har länge (och ofta) varit inne och kollat på blusen PREDATOR BLOUSE DARKGREY/BLUE som ser underbar ut. Skulle vara en dröm att få vinna den i stl XS. Har delat tävlingen :)

  Trevlig helg!

 19. Har inte unnat mig nya jeans på väldigt länge så om jag vinner vill jag ha ett par please mörkgrå. Stl L. (31)håller tummar och tår!

 20. Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna
  PLEASE CHINO 5B DARK META, stl.M då jag inte har haft råd att köpa några Please jeans innan, men har läst så mycket positivt om dem av dig och Johanna T,.
  Så nu håller jag timmarna :)

 21. Ohhhh så mycket fint. Jag hitta en jätte fin blus som heter Agnes Blouse White i stl M. Precis min stil ❤️

 22. Hejsan, jag tyckte blusen AINA MEDAL JON GREY (stl:L) var jättesöt, vore fantastiskt kul och vinna!
  Kram Karin

 23. Herregud vad mycket snyggt! Jag hoppas på att bli en ”hot mama” i jeansen SEXY WOMAN 720 och jagj har storlek M :D

 24. Michaela….

  Vilken fantastisk generös tävling, Januari är ju en tuff månad, och vi har just avslutat en helg med att min dotter tagit sjuksköterske examen så här gapar fickorna tomma…

  Skulle vilja önska så mkt från din härliga web shop, men ett par superga i stl 36 i silver skulle jag bli superglad för, mitt glädjevrål skulle höras ända ner till Borås…

  Så jag hoppas på tur och uppfyller dina punkter…En hoppfull varm kram

 25. Vilken super nice tävling.
  Självklart är jag med och hoppas vinna den snygga tröjan JASMINA RED i storlek M.
  Klart jag gillar och delar

  Ha en fin helg/Frida B

 26. Ohh finns så mycke snyggt att välja på.. Älskar din shop Michaela <3 jag skulle vilja gosa in mig i sweater "Coco" tror small skulle sitta fint.. Håller tummarna att jag har turen hos mig.. Kramiz

 27. Vilken tur jag hade när jag kikade in på din fantastiska blogg och fann denna tävling!
  Om jag denna ljuvliga GESTUZ DARLENE COAT BLACK i strl 36 fick vinna skulle jag bli en mycket lycklig kvinna,
  Till vardag och fest, även när man är på språng vill man vara strong och kappan med sin klassiska charm gör varje dag extra varm för en småbarnsmor som uppdaterade garderoben för aldeles för länge sedan!
  XOXO Sofie

 28. Ooj så mycke fint :D men om ja skulle ha turen att vinna så önskar ja mej ett par Miss Me jeans :)

 29. Såå många fina plagg att det är svårt att välja något som man gärna skulle vilja vinna! Men den svarta silkesblusen Tiba top i storlek 36 (hoppas jag passar om den inte är liten i storlek….har storlek 36-38) föll mig lite extra i smaken :) Så fin både till vardags och mer uppklätt!

 30. Jag skulle gärna vilja vinna Adalina-chiffon-top i storlek Medium. Den är supersnygg och skulle vara perfekt till ett par nya jeans. Hoppas på vinst och önskar dig en fortsatt trevlig helg!

 31. Hej!
  Varför inte prova… finns mycket snyggt, lite svårt att välja bara

  blusen TIBA TOP ser väldigt fin ut…. den får bli mitt val i stl 38.

 32. Vilken underbar tävling att få själv välja vinsten! Ohh såå mycket fina kläder. Jag skulle gärna vinna sexuellt woman 720 storlek m. Kramar jessika

 33. Skulle jättegärna vilja känna på hur det känns att få vinna något! Älskar tävlingar men lyckas aldrig vinna något! Hoppas på bättre tur den här gången!!!

 34. Hade varit underbart att få vinna Savannah i storlek xs. Hoppas på lite tur för en gångs skull.

 35. Herregud Michaela vad mycket snygga kläder du har!

  Men Gestuz Corinne Jacket i strl 40 skulle inte vara fel att vinna!!

  Ha det bra!

 36. AINA MEDAL JON GREY Strl L
  Det syns och känns när kläder har hög kvalité
  Hoppas att jag i tävlingen hinner vara med!
  Vill inte missa en sån chans
  Vill klä upp mig inför nästa stund till romans.
  Maken och jag ska på galej
  Då piffar jag gärna till mej.
  Håller tummar och tår
  Att jag vinna får ; )
  Kattis

 37. Tjohej!
  Så kul med tävling! :)
  Om jag vinner så är min önskan Gestuz corinne jacket i storlek 40. Den tror jag är snygg till mycket.
  Nu hoppas jag på tur…..
  Ha det gott! ❤️
  /Camilla

 38. ALMA GREY ST M,,,,,skulle jag vilja ha om jag har turen på min sida,många fina blusar att välja på men jag måste ju välja,,,,,Mvh Annelie

 39. Hej :) vad kul med en tävling . Om jag skulle vinna önskar jag mig Aina Medalj Jon grey i strl L.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *