Knuts namnsdag …

Får erkänna att det är lite roligt att ha fått meddelande både här i bloggen och på facebook om att jag ej skall glömma att fira Knut då det är hans namnsdag idag.

Dagen till äran fick han ikväll lite parmaskinka för vad annars om man har en matte från Italien? =)

IMG_1250

Han visste inte riktigt om han skulle gå fram eller inte till det goda men när jag sa ”prego” så gick han fram och njöt …

IMG_1252

Grattis på din namnsdag Knut och till er som inte redan visste detta …

Han heter Knut då min första one night stand hette just så, en ung väldigt snygg kille jag träffade i Smögen =)  Tycker att det är lite kul med namn som är lite personliga och även om killen i fråga kanske hellre hade velat ha en dobermann döpt efter sig så får han nöja sig att ha fått en rival i att vara ”världens sötaste Knut” =)

IMG_1256

Mumsigt och kolla på de där ögonen <3

IMG_1255

Hemma hos mig kan ibland ske lite märkliga saker och minns med ett leende (vissa läsare kommer säkert att höja på ögonbrynen och tycka att detta är inte alls roligt =) när en vän var för flera år sedan hemma hos mig för att titta på film.

Vi satt och pratade när ämnet bröst kom upp och när frågan om jag hade kvar mina gamla inplantat kom så gick jag och hämtade de. Efter en stund tittande och lite barnsligt skrattande kring detta la jag de på en stol för att en stund senare lägga märke till att en enda var där.

När jag tittade runt såg jag att Knut hade tagit den och bet lite i  den. Blev lite rädd och min vän fick mig att gråta av skratt när han sa att ”Michela, vad skall vi göra om Knut blir sjuk, vi måste åka till Blå Stjärnan och de frågar oss vad han har fått i sig? Skall du svara ditt bröst då?”

Hahaha! Jag var glad att inte behöva hamna i den situationen men kan inte annat med självdistans skratta över detta. Min vän la till ”hemma hos dig händer ofta märkliga saker” och gissar att visst är det så =)

Avslutar därför med att gratulera världens underbaraste Knut på sin namnsdag och som är döpt efter min första one night stand (var då 37 år så jag höll mig länge =) och som har lekt med mina gamla silikon bröst …

Har man en lite märklig matte så har man =)

 

5 thoughts on “Knuts namnsdag …

 1. snygga kläder, snygga gardiner älskar guld! snygga du ;)

  men måste säga att, höres galet ut , jag gillar dig, du skriver så enkelt, och du skriver inte elaka saker eller är dryg, eller klankar ner på andra, det gillar jag,

  Jag är faktiskt väldigt, dålig på att kommentera!

  Men har gillat dig sedan småstadsdrottningar.

  Gillar att du har din dotter och hennes pappa osv, att du skriver om dom , men att du inte hänger ut dom, i bloggen.
  men ändå lite för vi höra se lite av N´s dagar, hälsa henne att maten hon gjorde såg, underbar ut, hon borde söka till Sveriges yngsta mästerkock ;)
  Ha en bra kväll, och det med att lägga sig er svårt kommer aldrig i säng före 2-3 på natten , jobbigt och gå upp då, när klockan ringer phu! Så jag bytte till natt jobb för några år sen bästa jag har gjort!
  hihi nu blev det nästan en novell detta!

  hahaha roligt med Knut och ”brösten” och 37år wow, respekt;)

  Och DU fortsätt med den du är och ha en bra kväll ;)
  Ps väntar på bilder av lägenheten sen när gardinerna dyker upp och sånt := )
  Kram Monica

  1. Tack snälla för att du kommenterade för första gången <3
   Alltid roligt att läsa kommentarer faktiskt om de inte är kränkande dvs. =)
   Jag tycker nog att en blog ej skall användas som ett slags "vapen" för att försvara sig från något/någon eller för att trycka ner andra så tycka gör jag men inget jag skriver med namn =)
   Bra där att ha bytt jobb så att du kan ta vara på att du inte lägger dig så tidigt och roligt att variation misstänker jag =)
   Började sent men tog nog igen det sedan =)
   Bilder kommer och åter tusen tack för din kommentar <3
   Nicole hälsar att hon tänker dock inte anmäla sig till mästerkocken för yngre trots att hon ikväll gjorde de godaste humbugarna jag har ätit … Tur att hon älskar att laga mat säger jag =)
   Kram

 2. tycker gör du,men du skriver aldrig skit… ;) om andra int ens utan namn, å då pratar jag skit just derför gillar jag dig du är klok ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *