Små febrig och med längtan till solen …

Det blev ingen ”lägga sig i tid” kväll igår, tvärtom då jag satt och pratade med en vän en bra stund på kvällen.

Rätt så roligt när man bes om råd över ”hur kvinnor/tjejer tänker” då jag är definitivt  ingen expert i hur vi tänker i en relation.

Det var dock bara att konstatera att exemplet han tog upp var (enligt mig) ”ingen tjej för honom” då hon var för mycket drama vilket vi tjejer/kvinnor ofta är i den första fasen i ett dejtandet.

Många går ofta ”all in” för att säkerhetsställa att killen verkligen är intresserad av de. de blir som små stalker som skall vrida och vända på allt killen säger och gör ifall att han inte menar det han har sagt och gjort? Märkligt att vi alltid skall övertolka och tolka om allt till vår nackdel =)

Jag önskar att flera skulle kunna vara lite mer ”här och nu” istället för att planera, ifrågasätta och tänka om …

En trevlig konversation med en underbar vän med ett stort hjärta.

När jag vaknade imorse kände jag mig allt annat än pigg och då inte bara av bristen på sömn. Ont i halsen, febrig och hade bara önskat få ligga kvar i sängen och bli serverad en kopp thé för att bara få krya på mig resten av dagen. Det var dock bara att bita ihop, resa på sig för att komma till jobbet, packa några ordrar och köra på =)

Har faktiskt bett en väninna komma ner en stund så att jag kan bland annat gå och köpa treo … Behöver nog lite feber dämpande idag.

Trots febern så kunde jag inte annat än att prova ytterligare en nyhet från amerikanska Hale Bob <3

Det ser nämligen ut som att hjälp i butiken kommer att ske och då skall detta firas med en resa till solen i februari/mars och om så skall DENNA klänning definitivt få följa med mig =) Jag älskar nämligen långa klänningar <3

IMG_9151

En kund tittade precis in för att säga att hon ÄLSKAR sina Imperial Jeans som hon köpte på märkesrean. Två storlek Small finns kvar (passar dig som brukar ha M på classic modellen på Please) och lovar dig att det är en av de 5 snyggaste denim jag någonsin har haft …

Nu skall jag vänta på min väninna för att ta ett besök till Apoteket …

Önskar dig en skön dag så länge <3

 

 

 

4 thoughts on “Små febrig och med längtan till solen …

 1. Hej Michela,
  Grattis till Knut så klart på hans namnsdag den lilla goa.
  Det är ju så det blir man tänker lägga sig tidigt men det blir aldrig så nästan aldrig för mig i varje fall.Det är så mysigt att vara uppe länge…….men det straffar sig ju nästa morgon så klart.
  Men det kan ju var ju roligt att sitta och små prata med någon vän också.Jag hoppas att du piggnar och blir frisk fort.Jag vet hur det var när jag hade en modebutik och inte kunde vara borta.
  Ha det så gott du och Knut Kram Ingela

  1. Hej Ingela,
   ja, han är riktig go den lille och ibland känner jag för att köpa en valp till så att Knut har en möjlighet att fostra den då han är så trygg och trevlig själv …
   Längtar efter att få lite hjälp i butiken faktiskt så det kommer att göra en hel del för min del så att jag kan jobba med webshopen mer och inte känna mig så bunden.
   Svårt att hålla sig ifrån, misstänker att de flesta som driver en butik känner igen sig =)
   Skall vila på söndag och så har jag lite resor med miljöombyte för att göra inköp så lite variation i dagarna snart …
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *