Redo för bröllop …

Som tur är vaknade jag trött men frisk efter en gårdag med influensa och jobb …

Trodde nämligen att jag skulle bli värre idag men tack och lov hade jag helt fel =)

Igår kväll efter stängning brainstormade jag med en driven kvinna om vad man kan göra med butiken som är rätt så liten i yta men med stor potential. Har en bild framför mig och tankar kring detta men behöver någon som konkretiserar och som kan ”det där” att ta tag i det.

Det skall bli spännande att se vad vi kan börja verkställa och önskade att jag hade hälften av den energin som U. har <3

Sakta men säkert … som med hemmet =)

Idag var jag och gjorde min Dermapen behandling hos underbara Ann-Louise på Klinik Villastan.

IMG_1264

Fick detta i present och har visst en behandling kvar, älskar lystret som dessa behandlingar medför och har vänner som tom. har blivit av med små synliga pigmenteringar och finare linjer som de kallas =)

Rummet där jag låg i en stund under behandlingen…

IMG_1265

När jag ändå var där passade jag på att köpa en ask med fantastiska ansiktsmasker för de där tillfällen som man vill känna sig lite extra pigg och fräsch till …

Till mig valde Ann-Louise den ansiktsmasken som är mer uppstramande för ja, jag gillar att dra upp lite =)

IMG_1262

För 250:- får man 6 härliga ansiktsmasker så en helt ok pris tycker jag faktiskt …

Utan smink (gillar att vara naturlig, lite min grej =) gick jag direkt till jobbet med Knut efter mig och ni som följer butiken på instagram (@lavendettaclothing.se) eller som följer mig (@michelacastellari) kanske såg att vi igår fick leverans från Zetterberg, ett märke som vi nu skall sälja i både butik och webshop då behovet av riktigt vackra festklänningar finns.

Bal, bröllop, midsommar mm. …

Speciellt Uunder våren kommer flera anledningar till att dra på sig något extra så titta in i webshopen även längre fram då vi skall fota dessa klänningar inom 2-3 veckor. De finns dock redan nu i butiken <3

IMG_1272

Kunde inte låta bli att ta med mig en hem för att prova den …

Kände mig som den lilla flickan som provar någon prinsessklänning och den här klänningen skulle man definitivt kunna gifta sig i (inte för att detta är aktuellt i mitt fall =)

IMG_9181

Eller kanske den här drömmen i tull?

IMG_9220

Efter stängning idag skall lillan följa med mig och träna … Måste göra mina 100 step up (om detta i senare inlägg) och löpa lite nu när influensan försvann.

Inga ursäkter kvar att hänvisa till =)

Nu skall jag plocka undan de kläder som har beställts från webshopen för glöm inte att titta in på Märkesrean <3

Kram <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Redo för bröllop …

 1. Hej,
  Vad roligt att höra om din ev förnyelse i butiken. Skrattade för mig själv, för jag hade precis som du en driftig väninna inne hos mig i butiken idag. Hon hade tusen idéer, och började flytta om grejer och ändra. Sen spånade vi vidare om större förändringar med färger och möblemang. Jag blev helt slut framåt kvällen av alla intryck och funderingar om detta. Man blir ju lätt lite hemmablind när man går där dag efter dag o trampar i samma spår. Så det behövs sånt här med jämna mellanrum.
  Så vi får se vad det blir av detta.
  Ha det så gott/Kram

  1. Hej =) Lustigt att samma hände dig just idag men kanske är det så att det är dags för oss båda att förnya våra butiker <3
   Jag tänker mest att det inte får kosta något vilket dock är omöjligt men vi får börja med en sak i taget för jag behöver verkligen göra något, känt så länge nu och har ju en bild framför mig =)
   Sov gott <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *