Skolavslutning & Mariella Inredningar …

Skolavslutning för min dotter vilket innebar denna morgon att kompisen M. kom till oss då de skulle fixa och göra sig i ordning inför denna dag som innebär att tre härliga veckors semester väntar.

Att köpa något nytt har varit väldigt viktigt men Nicole hittade en svart kortare jumpsuit som hon kombinerade med ett par kortare boots och nya örhängen som hon fick av mig som Tredje Advent present … Självklart från Lily and Rose <3

När M. kom gick de till ICA för att köpa sig jordgubbar då de skulle verkligen ha en liten härlig tjejstart med musik, plattångar och locktångar för att fixa håret, dra på lite mascara (idag får man) och göra sig lite extra fin den här dagen. Hörde Nicole med kompisen A. igår kväll sitta och prata och ringa om de skulle luncha på stan efter skolavslutningen.

Det är en riktig märklig känsla att min lilla tjej är inte så liten längre och att hon är numera en liten tonåring har blivit ett faktum.

Att fixa sig och äta jordgubbar innebar att ”mamma skall inte vara hemma” så jag bads (jag beodrades om jag skall vara ärlig =) att lämna hemmet för att gå till jobbet med Knut 30 minuter tidigare än vanligt … Då jag förstår själva ”grejen” tog jag mina väskor och min lilla hund för att försvinna lite =)

De kom in för 10 minuter sedan till butiken men då var håret lite mer ”naturell” i regnet =)

IMG_0492

IMG_0491

Själv gick jag till Mariella Interiors innan öppning då jag behöver så otroligt mycket men då jag oftast gillar det som är dyrare (utan att ens veta om priset) så kan jag inte köpa mer än en sak i taget …

Tänkte bli klar med mitt sovrum nämligen så jag hoppas att en vän kan idag fixa min gavelsäng och så behöver jag verkligen sängkläder då jag tycker inte att de vita som jag tidigare har haft passar.

Fick låna hem några kuddfodral att testa mot tapeten så även om fondväggen är i print och så även sängkläderna jag valde från Gant så tyckte jag ändå att det harmoniskt … Hoppas jag <3

Som alltid vill man ha allt <3

Dessa vackra i salt från Sahara är vackra lyktor som verkligen ger en vacker belysning. Så perfekta vid det lilla fönstret i mitt sovrum …

IMG_0490

Missoni färgerna älskar jag så en badrumsmatta blir det nog … Hade inte heller tackat nej till dessa pallar =)

IMG_0486

En av de bästa presenterna att ge bort under 150:- är DESSA tandborstar i guld eller silver …

IMG_0489

IMG_0487

IMG_0476

Nu har jag slagit in guld röda paket till kunder och verkligen nöjd med det vackra glittriga presentpappret jag köpte in till butiken <3

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *