Välkomna till mitt sovrum …

Stängde butiken vid 18.30 efter en dag med försäljning av mestadels smycken från Lily and Rose som slogs in i vårt guldiga & glittriga papper med rött snören i siden (måste beställa nytt då den är snart slut =)  men även en dag som avslutades med att en tjej kom in med sin mamma då hon letade efter en klänning till en fest på Clarion Post. Trots att hon bor i Göteborg så hittade hon två stycken hos oss vilket självklart gjorde mig glad.

Hon köpte DEN HÄR klänningen från For Love and Lemons och var URsnygg i den. Att den andra klänningen hon valde mellan var också från samma märke visar hur lätt det är att älska detta märke.

Väl hemma engagerade jag mig lite i mitt sovrum för att försöka få lite ordning och se vad som mer behövs för att åtminstone ett rum skall vara klart =)

De vackra lakanen från Gant Home som kommer från Mariella är ljusblåa med ett vackert mönster som går i bruna nyanser.

Skall ta kort på de imorgon när det är dagsljus då det är svårt att få till detaljer när lampor saknas och jag är inte engagerat mig så mycket i att lära mig kamerans alla finesser… Måste ta mig tid till en massa saker helt enkelt.

Tyckte nämligen att mina tidigare vita lakan inte alls passade och trots att det blir mönster på fondväggen och ett helt annat mönster på sängkläderna så kändes valet rätt och tyckte också att det blev harmoniskt ändå.

Min vän Martin hade varit hemma medan jag jobbade för att fixa sänggaveln som innan stod på golvet men som han byggde fötter till för att den skulle komma upp i höjd. Att komma hem till att den var fixad gjorde mig glad för när man inte kan själv är man lite beroende i att andra kan hjälpa en.

IMG_0498

En av mina två guldiga lampor från Kartell på ena sidan och på den andra den fluffiga från Kamelo Casa.

IMG_0510

Något jag stör mig oerhört (onödigt kanske att göra det =) är de plastiga och vita eluttagen. Någon som har något bra tips? Att måla de innebär som en vän sa att de sedan tappar färgen så fort man stöter emot med något så har du någon liten hemlighet du vill dela med dig så kommentera gärna med den. Tycker bara att de stör =)

IMG_0509

 Behöver köpa nya kuddar, växter, gardiner och underlakan plus lite till innan ens detta rum är färdigt men Rom byggdes inte på en dag och så lär inte mitt lilla hem göra heller =)

På Mariella sa Amanda att många som har flyttat in i de tre husen där jag bor (nybygge och därför är vi alla nya här) har varit i dagarna kunder hos henne och om jag minns rätt så hade hon en annan kund som klagade lite över att alla andra var redan klara med allt vilket hon inte var. Skönt att veta att vi är två som ligger efter <3

IMG_0508

Mycket guld eller hur? =)

Långt ifrån det vita shabby chic jag hade i mitt förra sovrum och även om jag älskade mitt sovrum i 9 år så kände jag för en förändring.

Tycker nog att jag är på god väg men detaljer saknas fortfarande så klart och lovar att fota hur fönstren ser ut imorgon då jag glömde det …

De har dock inga gardiner ännu liksom resten av lägenheten men vet att de kommer hem till en från Mariella och mäter och ger råd om man sedan köper gardinerna hos dem så något jag tänker definitivt göra i början på det nya året <3

Nu fick ni se lite lite mer …

Som min väninna Tania sa ”Känner dig Michela, du tar detaljkort för att inte visa resten av kaoset” … Helt klart en sanning som kanske inte var så svår att räkna ut <3

Nu skall jag ut med Knut och fixa mitt hår efter att idag ha tvättat det … Inte en dag för tidigt för att göra det kan jag säga =)

Kram <3

 

7 thoughts on “Välkomna till mitt sovrum …

  1. Hej
    Wow!!! Vad fint och coolt. Skoj att du ändrar om helt än vad du hade. Ser framemot resten som du kommer visa. Har Nicole fått till sin känsla i sitt rum?
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *