En intervju bland vuxen leksaker … =)

En tjej som jag jobbade med under en eller kanske tom. två somrar frågade mig för ca 1 vecka sedan om jag kunde ställa upp för en intervju som singel plus 40 kvinna och då jag älskar frågor var mitt svar ”självklart”.

HÄR kan du läsa intervjun <3

Det lite roliga är att jag upptäckte i efterhand att intervjun hamnade under portalen för en av Sveriges största webshopar men gissar att vissa av mina läsare kanske kan lockas av det utbudet mer än lavendettaclothing.se som säljer kläder och accessoarer för kvinnor?

michela_castellari_mshopmagazine-690x690

Gå in HÄR för länken till intervjun men på höger kant figurerar lite vuxen leksaker som de även kallas  och med den länken fick ni utan att det var min tanke ytterligare tips på julklappar =)

Skall dock även tillägga att den butiken i Borås som har expanderat är just en sexshop, la märke till detta häromdagen när jag passerade den stora lokalen de har flyttat in i. Kul att se att vad som ”går hem” i vår småstad =)

Blusen på bilden ovan är från Fira, vårjackan sålde slut och har därför inga kvar…

Nu dags för Julklappar från butiken efter att ha sett vad andra webshopar framgångsrikt säljer =)

Som sagt, typiskt mig att inte kolla noggrant men det gör mig å andra sidan inget, trevligt att människor njuter av både det ena och det andra =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *