Att få precis det man har önskat sig …

Det är ganska intressant det där med presenter =)

Igår fick jag något som jag kanske inte har gått och suktat efter eller som står på någon lista över materiella ting som jag önskar mig men ibland inser man att ja, detta var något som är ”bra att ha” och vet att jag fick en liknande precis av min väninna Anette för kanske 20 år sedan =)

 IMG_7849

Vet du förresten vad som hände mig igår när jag skulle hem?

Jag skulle gå på övergångsstället med en buss som stannade för mig när jag går och ramlar framåt med kassar, mobilen och Knut i koppel! Jeansen på vänster knä gick sönder men inga synliga sår förutom det där ”undra hur många som såg min katapult” =) Imorse när jag vaknade fick jag dock äta upp detta då jag känner definitivt av mitt lilla fall … =)

Var därför lite extra försiktigt för det är verkligen halt ute även om man inte alltid ser detta =)

Bakom dagens lucka finner du DESSA denim från italienska Sexy Woman Jeans för 1499:- (ord.pris: 2499:-) Kan säga att de är otroligt sköna och du kan gå ner en storlek jämfört med Please Classic denim. Har själv XS på mig på bilden nedan <3

IMG_7865

Toppen på bilden & Superga skorna finns också några få kvar av i webshopen <3

4 thoughts on “Att få precis det man har önskat sig …

    1. Tack för omtanken <3
      Det hade kunnat gå värre till men alltid lite komiskt det där. En hel buss som väntade på att jag skulle resa på mig så att de kunde köra vidare =)
      Ja, det blir nog en bra vecka och hoppas så även för dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *