När kärleken har inga gränser …

Majoriteten av oss som bor här i Borås känner väl till historien om Pradyumna den indiske läraren (som även har varit min systers lärare på Engelbrektsskolan) som i 4 månader och 3 veckor reste med en begagnad cykel för att ta sig från New Delhi till sin älskade Charlotte i Göteborg.

Fattig men rik på kärlek <3

38055

Bilden ovan är hämtad från DENNA artikel om mötet & resan, en sådan som visar att kärleken har verkligen inga gränser när den är äkta och vacker.

Blev påmind om detta när jag såg att den har nu även uppmärksammats i mitt hemland Italien genom att bilden nedan har nu delats flera tusen ggr och min syster kommenterade att hon kan intyga att texten till den är sann, inte för att hon cyklade bredvid honom under den långa resan men för vi som bor i denna småstad har träffat eller hört talats om denna underbara man och fantastiska kvinna.

1502192_10153368934053412_9091111574301292624_o

”Lui, poverissimo, indiano. Lei svedese. Si incontrano ma lei deve tornare in Svezia. Lui non ha i mezzi per seguirla, ma le promette che un giorno lo farà. Riesce a comprare una bicicletta usata e pedala attraverso 8 paesi per raggungerla. Oggi Pradyumna e Charlotte hanno due figli. Sul loro amore presto faranno un film.”

Kände helt enkelt att i en värld där vi matas dagligen med det hemska som händer i världen men även med den avundsjukan och prov på brist på tillit som vi ofta visar mot varandra så behövde åtminstone jag lite äkthet och denna kärlek känns definitivt äkta <3

Googlar du så finner du även boken om denna historia som jag läste nu skall bli film … Längtar redan efter premiären <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *