Är du lik din hund? …

Gick väldigt försiktigt hem ikväll kan jag lova efter mitt fall igår kväll …

Falla vill man göra för en man i bästa fall, inte framför en buss på ett övergångsställe =)

Först dock genom Stadsparken med Knut …

IMG_0445

Det är väldigt mysigt denna tiden på året då majoriteten av fönstren bjuder på vacker belysning som tänds så fort mörkret faller.

Nicole tog ett skönt bad medan jag fixade lite med näst sista flyttlåda som är kvar i lägenheten och så tog jag ett själv med en massa badskum. Tror att det tillvalet i lägenheten var nog välinvesterade pengar då vi båda njuter av den stundens avkoppling.

Nu har min lilla tänt en massa levande ljus i sitt rum och hon ligger där och myser <3

Sovmorgon för hennes del imorgon då de har en inställd lektion vilket innebär att orden ”du måste lägga dig då du har skola imorgon” biter inte ikväll =)

Det har börjat regna igen ikväll och när jag gick min lilla runda vid 2230 med Knut mötte jag 4 andra personer ute med sina hundar.

Log åt våra gemensamma nämnare som innebär att oavsett väder och önskan att inte behöva gå ut mer så måste man =)

Apropå hundar så sägs det att vi hundägare är ofta lika våra egna hundar …

IMG_7925

Det finns så klart alltid undantag =)

10246458_10153002094953660_90229141637992425_n

Skulle jag ha haft en afghan hund istället? Lite för smal för att vara lik mig dock =)

2341-the-red-big-man-dei-settelaghi-maschio-biondo-maschera-nera_483x600

Ta fram spegeln om du har hund så kanske du finner några likheter?

Min första hund var en otrolig vacker Groenendal, Jack, som fick vara i karantän när jag flyttade hit. Utan honom hade jag aldrig flyttat men det kostade 20.000:- att få hit honom och det var för 23 års så ännu mer pengar egentligen idag. Att få hit honom var värd dock varenda krona <3

Och så hade jag en Papillon tik, Bambi som var en riktig liten bortskämd tik. Måste säga att min egna erfarenhet är att hanar är mycket bättre än tikar, lugnare, trevligare och inte så ”bitchiga” som tikar kan vara men det är dock något som jag grundar på endast min egna erfarenhet så inget som behöver vara en sanning =)

Önskar dig nu en skön sömn <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *