Att inte längre behöva avbryta samtal av misstag …

Tandläkarbesök och ett kaffe med min vän Fazli utanför hans salong <3

Tänderna sitter kvar och min vän har fått mig att som vanligt skratta. Finns få människor som honom och några minuters samtal och skratt kan verkligen påverka …

Medan vi satt och pratade så kom frågan vad jag hade vid örat och nej, det är inget öronapparat även om jag kanske skulle behöva ett men en liten snäcka eller vad det heter så att jag kan svara/prata i telefon utan att avbryta samtalen hela tiden.

Av någon märklig anledning så har jag de senaste månaderna inte klarat av att ha ett samtal utan att avbryta det eller lägga det på parkering så att jag har försvunnit vilket självklart har blivit lite ett signum för när jag pratar i mobilen. Märkligt då detta har aldrig tidigare hänt med de andra mobilerna men kanske att min är lite extra känslig? =)

Whatever så är problemet löst genom att jag fick den här lilla hjälpen från en vän. Nu kan mobilen ligga på bordet och jag kan enkelt prata utan att trycka några knappar av misstag.

IMG_7295

Tekniken är inte riktigt min grej men verkar inte vara den enda. Ett påstående efter att ha sett en kund till Fazli skicka sig själv ett sms på den bokade tiden istället för att lägga in den i mobilens kalender =)

Så gör nämligen jag också och inser att det är dags att lära mig använda den funktionen i Iphonen då tider bokas, lappar skrivs som sedan ändå försvinner? =)

Är kanske den enda som är lite oduglig gällande detta men kanske att det finns en liten faktor av igenkänning hos vissa ändå med betoning på kanske <3

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *