Läckert linne från For Love and Lemons …

Egentligen hade jag lite andra planer ikväll men när Nicole ringde för att fråga om hon kunde sova över hos mig inatt då hon var ute och åt med 2 väninnor så kunde jag inte säga ”nej” till henne så nu har hon badat, bytt om till nattlinne och delat med sig lite av tonårstankarna som hon har.

Älskar att lyssna för det är bara att inse att min lilla tjej håller på och växer och det är verkligen en otrolig skillnad på henne sedan bara några månader tillbaka. Hon har blivit längre och förändrats i rörelserna, ansiktet och språket.

Liten har vuxit <3

Idag kom ytterligare en ljuvlig leverans av läckra och vackra klänningar från LA märket For Love and Lemons. Hann faktiskt lägga in hel del av dagens nyheter i webshopen så titta gärna in HÄR för en liten uppdatering av det senaste <3

Har du inte hittat festklädseln till dina kanske kommande kvällar så är det värt att komma till butiken eller att ta sig en titt i webshopen.

Då jag hade lite bråttom hem (hade glömt ta med mig något till jobbet att äta och var därför lite hungrig =) så provade jag det enklaste plagget att ta på sig, detta ljuvliga linne på bilden nedan som jag hade här med de nya svarta Please Classic Studs.

12369174_10153322041678660_6508163298637954990_n

Många kvinnor i min ålder vill gärna dölja armar så varför inte ha linnet i de fallen till en öppen svart kavaj, en  skinnjacka eller på sommaren till en jeansjacka?

Nu skall jag till sängen där Nicole redan ligger och så skall jag passa på att börja svara på några frågor som jag har fått mailat till mig angående bland annat min singelstatus .

Nu 10 minuters jobb, ute med Knut och frågor …

Godnatt <3

2 thoughts on “Läckert linne från For Love and Lemons …

    1. Tom. väldigt goda vänner trots åldersskillnaden … Vissa saker är privata som du förstår men det handlar inte om avundsjuka som någon som ändå inte vet något om detta eller vad som har hänt verkar påstå. Är nog den som aldrig har visat ngn avundsjuka och tror att hon skulle själv kunna säga detta då jag har alltid velat väl <3 Vi har nog bara olika åsikter om viktiga saker men vill inte mer prata om detta nu, kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *