Please Classic Patch i dagens julkalender …

Det är ganska otroligt hur fort dagarna går och hur fort Julafton närmar sig <3

Idag har jag haft besökare i butiken som har tittat och visat för någon annan vad de gillar och vad de önskar sig.

Andra har redan nu börjat köpa för att vara ute i god tid.

Vissa köper presentkort, andra vet exakt vad som önskas, andra chansar.

Det är en rolig tid att jobba i butik då glädjen i att ge finns i luften och även om jag själv tycker att man inte skall ha för stora förväntningar på den bilden man ofta målar upp över hur denna dag och kväll skall se ut så är det nog svårt att inte göra det för många.

Nicole har lagt sig och jag skall snart göra detsamma …

Tandläkaren väntar på mitt besök imorgon innan jobb. Inte den allra trevligaste starten på dagen men tänder är viktiga och föredrar att gå dit 2 ggr om året för att ha koll på de än motsatsen.

Nåväl, börjar gäspa, Knut snarkar under sängen och Nicole verkar inte ha somnat så hon väntar nog att jag kommer för att klia henne på ryggen.

Vem gillar inte det? =)

Önskar dig godnatt och passar på att skriva att bakom lucka 9 finns Please Classic Patch för endast 1199:- (ord. pris: 1849:-) i storlekarna XS-L <3

Du hittar dessa urläckra denim HÄR och i webshopen finns flera bilder på dessa favorit jeans som jag har på mig på bilden nedan, under en mysig bilresa.

IMG_7322

IMG_7323

Buonanotte <3

4 thoughts on “Please Classic Patch i dagens julkalender …

    1. Faktiskt inte, det mesta verkar ha stängt på Julafton så vi har bestämt oss för att vara hemma hos mig på kvällen, äta skumtomtar och lipa till romantiska filmer à la ” The Holidays” =)

    2. Låter som en riktigt mysig julafton, tror många skulle kunna tänka sig fira jul så. Jag är väl en av dom, men ibland är det så svårt att ändra på något ”som ska vara på ett speciellt sätt”.

    3. I mitt fall har jag nog inte så mycket val då vi är få i familjen, min syster bor i Italien och min lilla skall till sin pappa efter frukost. Vet jag dock att hon får fira som hon önskar så är jag mer än nöjd och har inga problem med att fira på ett annorlunda sätt =) men gissar också att jag har vant mig pga. omständigheterna … Bara att testa ett år om du önskar det …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *