Doftljus & oljor i badrummet …

Istället för att dra fram dammsugaren och min nya mopp =) valde jag istället att lägga mig i badkaret för att en stund senare tvätta håret.

Jag är en av de få kanske som tvättar håret 2 ggr/veckan istället för varje dag som många verkar göra då jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt och då det är inget jag gör på 10 minuter … men nu får det självtorka lite innan jag fixar till det.

IMG_0321

Doftljuset Champagne från Dofta finns i kombinationen svart/guld eller vitt/guld och kostar 299:- HÄR.

Perfekt till sig själv eller som ”ge bort” present. Från Dofta finns även DENNA parfym i samma Champagne serie som många har beställt och köpt i butiken för den är ljuvlig fräsch och vacker i sin flaska med den lilla svarta pumpen … Lyxig och lite gammaldags, 459:-

IMG_0323

Låg i badkaret en lite längre stund då jag kände verkligen för att bara njuta lite av lite ego tid och så filosoferade jag lite i mina tankar.

Ibland tänker jag lite för mycket tror jag =)

Älskar oljor till håret och till kroppen då jag gärna vill ha len hud och nu på vintern har åtminstone min hud en tendens att bli torr … Olja från Body Shop till kroppen och till håret så klart maroccan oil som du finner HÄR för 159:-

IMG_0340

Nicole älskar att bada så misstänker att tillvalet vi gjorde blev verkligen rätt för oss som har längtat i 10 år efter badkar.

Måste visa även hur långhårig Knut har blivit igen <3

Allvarligt, är han inte världens sötaste?

Det är något med hans ansikte som är ”speciell” och den här sötnosen på 8 1/2 år skall snart få gå ut igen i regnet och blåsvädret …

Dessa dagar är man inte glad att vara hundägare när man skall ut … Ibland funderar jag på en till, ibland funderar jag på en katt och ibland funderar jag inte ens på någon av alternativen…

IMG_0350

 IMG_0351

Trots sin eminenta ålder är han oskuld så finns det en läcker pomeranian tik därute som vill paras med en stabil och helt underbar hane så säg till så kanske kanske … Ingen direkt önskan att bli ”låtsas mormor” men det kan vara värd det i detta fall =)

Imorgon är butiken stängd som den oftast är på måndagar. Tar med mig Knut och åker till Göteborg för att göra inköp på bland annat For Love and Lemons som du borde titta på då vi säljer helt ljuvliga klänningar från detta Los Angeles märke som syns ofta på stora internationella kändisar.

Nu dags att lämna soffan och datorn för att göra lite nytta …

Kram <3

2 thoughts on “Doftljus & oljor i badrummet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *