Nattgäster & vackra örhängen

Min väninna Linda som har sovit helgen hos mig har nu åkt hem.

Det har varit väldigt mysigt att sitta uppe mitt i natten och prata om vänskaper, relationer och förhållanden.

Jag ser också hur mycket hon har förändrats under bara 1 år, delvis pga. att hon har börjat plugga psykologi och sociologi vilket leder till att man oftast funderar kanske lite mer över sitt och andra människors sätt att agera och uttrycka sig men även för att hon har varit singel efter ett långt giftermål och har nog fått revidera en hel del tankar om vad kärlek och sex är.

Erfarenheter ger nya insikter och tack och lov för det.

Tråkigt vore om vi skulle tycka samma som för 20 år sedan om det mesta i livet.Det skulle knappast vara en mental utveckling.

Genom nya möten och nya erfarenheter utsätter vi oss själva för något nytt som även kan få oss att tänka om.

Vad vi pratade om kan jag skriva i ett kommande inlägg då ämnet sex, vänskaper och relationer kan nog vara rätt så intressanta för många då vi alla har erfarenheter av detta oavsett mycket eller lite aspekten.

När hon åkte gick jag till butiken och hade öppet en timma medan jag fotade några nyheter från Lily and Rose <3

Hur vackra är inte dessa som övriga?

Titta gärna in i webshopen HÄR för dessa smycken är uppskattade presenter att ge bort. Ingen returrätt gäller på örhängen pga. hygieniska skäl och vill du att jag skall göra ett paket av de smycken du beställer kan du bara maila mig ditt ordernr med önskemål om detta: info@lavendettaclothing.se

IMG_7144

Tänk dig dessa eller de gröna till en svart klänning <3

Hur snyggt som helst ….

IMG_0310

IMG_0313

Dessa smycken kan verkligen konsten att glittra och ett enkelt sätt att göra en outfit lite extra glamourös på.

Nu skall jag ta ett varmt bad & tvätta håret då jag såg ut som en dränkt katt när jag väl kom hem… Knut var jag rädd skulle blåsa bort men hade koll på honom =)

Efter det skall jag fixa lite i hemmet då det är en hel del att göra …

Rom byggdes dock inte över en dag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *