En liten titt i vardagsrummet …

Det händer väldigt väldigt sällan att jag känner någon slags motvilja att gå till jobbet men imorse när Nicole och jag gick upp, tittade ut och trodde nästan att det var natt… Mörkt och det spöregnade och det sista jag då ville var att gå en promenad till butiken.

Mina Please jeans finner du HÄR, Please Classic Imperial New på bild <3

IMG_6975

Kände bara för att strosa runt i myskläder, plocka undan de sista flyttkartonger, vika, fixa och göra lite av det som väntar på att bli gjord.

Klagade lite i telefon med en vän för att få som svar att ”jag skulle vända på tankarna” … Precis som om jag inte redan visste att tankarnas makt men kunde inte låta bli att le på andra sidan mobilen när jag hörde honom säga att ”Tänk vad glad du skall vara en sådan här dag över att du inte är takläggare. Att du har förmånen att jobba inomhus, ha en kopp kaffe bredvid dig och mysa bland vackra ting” … Ja, ja, ja ….

Kände mig som barnet som lyssnar på föräldrarnas kloka ord och ni kanske kan gissa vad barnet känner i de lägen? =)

I vilket fall är jag nu under tak, regnet faller, levande väldoftande ljus skall snart tändas kring mig och så är det fredag <3

Igår kom en vän hem för att kolla vad som behövs för att sätta upp några taklampor och få upp sänggaveln så nästa vecka skall detta fixas tack och lov då jag ser knappast något när jag kommer hem =)

Då boendet är nytt och frågan har kommit om lite bilder från hemmet så visar jag det lilla man kan visa …

Igår förmiddag hämtade jag min Patchwork matta från kemtvätt och är nu på plats … Tror nog att jag behåller den då den är rätt så fin där ändå =)

IMG_0281

Teven som jag fick i födelsedagspresent levereras nästa vecka och den skall hänga på väggen där de vackra tapeterna från Ralph Lauren är men på den tomma väggen som ni ser på bilden nedan funderar jag lite vad jag skall ha …

IMG_0280

Funderar på vackra djurhuvuden (inga riktiga så klart) men Nicole tycker att det känns lite makabert trots att de är inte for real?

IMG_0283

Vardagsrummet och köket är i anslutning till varandra, öppen planlösning i denna lägenhet men som ni ser är den delen fortfarande tom med undantag för några flyttkartonger och en dammsugare som skall tas in där de hör hemma i helgen … Jobbar dock även på söndagar nu i december så en sak i taget … Att leta efter matsalsgrupp innebär att åka runt i olika möbelbutiker så det får vänta till januari …

IMG_0285

Först längtade jag till att flytta in, nu längtar jag efter matsalsmöbler och gardiner… =) Ni förstår dock varför misstänker jag när ni ser dansgolvet där =)

Du missar väl inte dagens erbjudande (lucka 4) som innebär att du idag kan köpa DENNA underbara svarta klänning från Gestuz för endast 599:- (ord.pris: 999:-)? Dressa den till högklackade eller kängor/boots beroende på stil och tillfälle …

Dags att greja lite i butiken <3

4 thoughts on “En liten titt i vardagsrummet …

 1. Vilken fin lägenhet nu har, verkar ljus o rymlig.
  Förstår ni tycker det känns tomt utan matbord. Men varför
  inte kika runt på nätet och köpa därifrån. Du slipper gå
  runt och kika ju. Men visst brukar man vilja provsitta stolarna.

  Lika grått och regnigt på ostkusten idag. Ha de gott.
  Vänligen Lotta W

  1. Matsalsmöbler är inte så lätta att returnera om man inte blir nöjd så det skulle jag nog inte våga beställa via nätet utan att ha sett de i verkligheten då jag vill ha möblerna i samma nyanser och om en brun färg blir för röd så blir det inte längre bra … Skall kolla med de som har gjort soffbordet (nu när jag har bestämt mig för att inte byta ut den) och se om de har något större bord i samma serie … Och stolarna vill jag ha sköna, väldigt sköna =)
   Snart blåser vi bort här så misstänker en lugn dag på jobbet =)
   Detsamma till dig <3

 2. Otroligt fint du får och fått !
  samma härliga smak som i dina kläder och övrigt…. bravissimo ! :)

  Samma väder i Stockholm !
  inget höjdarväder direkt… men snart nalkas solen :)

  1. Tack J. Inte mycket som syns men det kommer =)
   Skall nog bli klar någon gång också =)
   Vädret är verkligen inget roligt direkt så längtar till en kväll i soffan med en bok i handen då teven är inte ens inkopplad =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *