Några frågor får svar …

Igår kväll fick jag besök av en väninna som kom till Borås över helgen och skall bo hos mig fram tills hon åker hem till Örebro på söndag så ikväll blir det middag och tjejprat efter jobbet.

Det blev en liten överraskning som är mer än välkommen då jag ändå inte hade planerat något den här helgen <3

Nu är jag i butiken som är öppen 10-15 trots regn och vindar (ingen större Julkänsla direkt i detta väder) och har det skönaste tröjan man kan tänka sig. En lyxig polo tröja från italienska Bucci i bästa cashmere (som även en av de lyxiga italienska brand använder sig av: Brunello Cucinelli) Jag är den som aldrig kan ha på mig något som ”sticker” men det här har jag inga som helst problem att ha direkt på huden.

De enkla lyxiga linjerna där exklusiviteten ligger i materialet och i ”less is more” <3

IMG_7124

Till polo tröjan som du finner HÄR gårdagens leverans från Please <3

Dessa nyanlända svarta Please är i classic model men med läckra studs vid fickorna … Då de kom igår har jag inte hunnit fota de ”på riktigt” men de lägger ute på i webshopen HÄR med tillfälliga bilder. Har man haft Please i classic model så vet man faktiskt ändå hur de ser ut … och gissar att många har några stycken =)

Har ni börjat köpa Julklappar om ni köper några? Jag är verkligen nöjd med mina inköp till lillan så ser redan nu fram emot morgonen när vi vaknar på Julafton för att sitta och ha en mysig förmiddag innan hon sedan skall fira Julen med sin pappa och familj.

Tänkte här nedan även svara på några frågor som kommer då och då:

– Varför visar du aldrig ansiktet framifrån?

Jag föredrar nog att titta bort då jag tycker att det är lite svårt att ”göra en min” som känns naturligt när man ändå är väl medveten om att ett kort tas =)

En fotograf sa till mig att det mest onaturliga på ett kort som inte tas spontant ”för att fånga ett ögonblick” är just ett leende … Vad ler man åt? Den som fotar?

Tog därför en sk. selfies rakt framifrån … Så här ser jag ut =) Lite tjurig kanske men svårt att le åt en dator =)

Bild 2015-12-04 kl. 13.06

–  Skulle vilja veta om du träffar någon. Varför är du hemlig kring den delen av ditt liv?

Jag är rätt så öppen när det gäller mycket men just den delen som har med vem eller vilka jag träffar under åren får vara en sak mellan mig och den personen.

Lärde mig för inte så länge sedan att man inte ens kan lita på de som man trodde var vänner … Det snackas lite för mycket ibland…

– Vad är ditt favoritplagg?

Lätt svar: jag älskar jeans men skulle jag svara på vilket plagg som har varit mest värda sina pengar då man tar priset delat på antalet ggr jag har använt de plaggen så är det mina Juicy Couture mysdressar.

– Vill du inte bli kär? 

Jag tror att många människor blir ”kära i kärleken” mer än i den personen som de associerar den känslan med. Detta gäller självklart dock inte alla men visst är det en mysig känsla att känna att man ”tillhör” någon … En dag kanske men har verkligen ingen panik och under de 10 åren som singel har jag nog kanske en enda gång känt mig lite ensam … Är nog lite märklig i detta =)

– Skulle du ställa upp i ett dejtingsprogram och isf. vilket?

Bachelorette =) men då skall den vara lite som den amerikanska varianten med det lilla extra av allt som dock även innebär att man kanske blir mer attraherad av vissa just för att miljöerna är som de är …

Nu är det dags att jobba på lite <3

Ha en skön lördag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *