Sneak peak sovrummet …

Nu har vi bott i den nya lägenheten i en vecka men till skillnad från flertal andra så har vi inte hunnit fixa så mycket … Idag skall en kompis komma för att se vad som behövs för att sätta upp lampor i hallen och i sovrummen samt för att få upp sänggaveln som självklart inte skall stå på golvet men komma upp en bit …

Har därför inte så mycket att visa i nuvarande läge så bjuder bara på ett par bilder från sovrummet som går i guld som ni lätt ser =)

IMG_0267

Tapeterna bakom lampan är fondväggen medan de andra tre väggar är i guld som bilden nedan …

Den snygga kimono i viskos från Fira och Please jeansen i classic model New Imperial från www.lavendettaclothing.se

IMG_6936

Jag får verkligen hålla tummarna för att jag inte tröttnar på GOLD för då är jag nog illa ute då allt är i den nyansen i sovrummet …

Tapeterna i sovrummet är från Cole and Son och den med fåglar heter Byron om du vill googla eller ha någon liknade i samma stil.

Efter 10 år i vitt och romantiskt kände jag för något lite mer annorlunda och gissar att det blev nog mer vågat än vad många skulle välja =)

Måste erkänna att jag längtar efter att det skall bli ett riktigt hem nu med matsalsmöbler, mattor och gardiner men december är en sådan stressig månad för min del då vi har öppet nu även på söndagar (stängt på måndagar) så kommer inte att hinna med att gå runt till andra butiker för att se vad jag önskar ha i hemmet <3

Har inte ens bestämt mig om jag tycker att vita lakan passar till allt guld därinne … Vad hade du valt? Brunt är också svårt då nyansen måste vara rätt för att det skall bli snyggt …

Får helt enkelt titta på olika inredningsbilder och bli inspirerad av de men nu skall jag maila lite och jobba på <3

Kram <3

6 thoughts on “Sneak peak sovrummet …

 1. Så snygga färger du har i sovrummet! Jag tycker du ska titta efter mörkt blått till sängen! Tror det blir supersnyggt. Låt det ta sin tid med inredningen, det är ju det som är det roligaste, att hitta de unika detaljerna som passar till din inredning. Det blir nog bättre tid till det efter jul. Lycka till!

  1. Tur att jag inte har bråttom även om jag hade velat ha klart allt idag =)
   Mattan är iaf. på plats och tror nog inte att jag kommer att byta ut den mot en ny för den är vacker och blir bra till resten.
   Matsalsmöbler och gardiner är nog prio 1 och 2 som det känns nu men som sagt … det får vänta nog lite även om lägenheten känns tom utan =)
   Tack!

 2. Hej

  Härligt att du få hjälp att få upp lamporna. Ja tycker de verka fint det jag ser..Skoj med något annat. Jag väntar och kollar ordentligt när jag blir bjuden på inflyttningspartyt hihi skoja..

  Hoppas du har sluppit din huvudvärk som du haft ibland
  Ha en härlig 2:a advents helg
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *