Att gömma Julklappar i butiken …

När jag kom till butiken idag skrev jag ut de 4 gåvokorten jag hade igår kväll köpt på Röda Korsets hemsida.

Här ser ni hur de ser ut …

IMG_0263

Tveka inte och köp någon/några att ge bort och jag tycker inte att det spelar någon roll om man gör det för att må bättre själv (av egoistiska skäl alltså) eller inte. Bara hjälpen kommer fram.

Viktigt att inte glömma vilken lyx vi har som är födda där vi är.

I det påstående finns nämligen ingen rättvisa eller orättvisa, bara en jäkla tur.

Min dotter ringde mig på väg till skolan för att berätta att hon och kompisen Mathilda skall baka pepparkakor idag efter skolan.

Min första och spontana fråga blev ”Hos vem skall ni vara?” då jag hoppades att bakningen skulle ske hos  kompisen =) Sorry Marita =) (Mathildas mamma) men icke.

Pepparkaksbakningen skall visst inviga vår nya ugn och påpekade ett antal gånger att de måste köpa ugnspapper (eller vad det heter)

Anledningen till att jag inte tycker att det är så underhållande att de skall baka är att för 3 år sedan skulle hon tillsammans med en annan kompis göra muffins och hon ringde mig panikslagen och gråtande medan jag jobbade själv i butiken för att få fram att det brann i köket.

De minuterna innan jag hem och kunde konstatera att tjejerna var gråtande men mådde bra och att huset inte hade brunnit ned kändes som en evighet kan jag lova så håller tummarna för oss alla att dagens ”invigning av ugnen” får ett lyckligare slut <3

Något jag är väldigt glad för är att jag idag har köpt sista Julklappen till min dotter (tror jag) och den är jag sååååå nöjd med då den är svår att få tag på och en ljuvlig julklapp som jag själv bara älskar <3

Omöjligt dock att ha något hemma utan att hon hittar, känner, gissar och oftast gissar rätt så nu är den inslagen i neutralt papper från butiken och får stanna kvar på jobbet i ett par veckor till =) Det är de två paketen med rosa rosett som innehåller något jag tror hon vill ha =)

11201861_10153309574593660_3946314232411651748_n

Den icke smickrande grodperspektivet ovan =)

Hur var du själv som barn. Gick du och skakade på paketen, öppnade lite i smyg, låtsades att presentpappret hade gått sönder  för att få se lite lite av innehållet? =)

Idag som igår har jag på mig den underbara gråa långa kimonon från Fira som du finner HÄR med Please Classic New Imperial och boots från Steve Madden.

IMG_6772

Har sällan så långa plagg men den här kimon är verkligen helt fantastisk. Den har jag själv köpt till mig själv för otroligt användbar och så har jag börjat använda gråa toner och inte bara beiga … Utveckling =)

Önskar dig en underbar fortsättning på denna onsdag och håll tummarna för att jag får senare komma hem till en ljuvlig doft av pepparkakor där bakningen har varit så ljuvlig som den som visas på TV =) Det ser så lätt och städat ut =)

Glömde nästan <3

adalinachiffon

Bakom dagens lucka på vår Julkalender på instagram @lavendettaclothing.se finns denna fantastiska blus från amerikanska Hale Bob.

Fram till imorgon bitti kostar den endast 1599:- (ord.pris: 2599:-)

Storlekar XS-L finns och blusen är normal i storleken.

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *