Att ge bort ett gåvobevis i Julklapp …

Trots att klockan är mer eller mindre Midnatt kan jag inte riktigt sova ännu …

Tror bara att jag tycker att det är väldigt skönt att ha tystnad kring mig och njuter lite i soffan av att vara själv ikväll för ibland är det faktiskt riktigt skönt speciellt med tanke på allt som har varit de sista 2 veckorna.

Fascineras verkligen av familjer & vänner som umgås hela tiden och av de människor som alltid måste ha folk omkring sig för att må bra medan det bästa sällskapet jag själv vet är faktiskt mitt egna.

En liten solo själ i min kropp och har nog så alltid varit.

Just för att jag inte riktigt kunde somna  har jag googlat lite på vad man kan ge till någon som man tror redan har allt?

Varför inte ge till just den personen något att ge till någon som istället inte har något alls med undantag för hoppet om en ”bättre framtid”?

Kan nog inte tänka mig en bättre Julklapp till den vuxna personen som du inte vet vad du skall ge till eller kanske till ungdomen/tonåren som borde lära sig att Julen inte alltid handlar om materiella ting, om inte annat enbart inte om det.

Det finns många välgörande organisationer som har Julklappar av diverse olika slag där vinsten/intäkterna går till att hjälpa andra.

Då min mamma är engagerad som frivillig volontär i Röda Korsets second hand butik här i vår småstad vill jag i detta inlägg uppmärksamma lite extra vad just denna internationella organisation erbjuder i sin egna webshop HÄR <3

Jag har själv precis köpt några gåvobevis att ge bort men valde att ta dessa via mail då ett hemskickat gåvobevis kostar 30:- styck och de pengarna är bättre att lägga på ytterligare ett matpaket eller vad man väljer att ge <3

Ett litet tips om en Julklapp som faktiskt kan göra en skillnad <3

 radakorset

Ett tips på ett givande som är mer än det som finns i paketet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *