Brain under construction …

Som tur är släppte lite mitt huvudvärk efter den lite mindre sköna morgonstarten i och med en tonåring i hemmet som även  inte må bra …

Min snälla väninna Ulrika vet att jag tittar lite efter matsalsbord och stolar så hon skickade mig bild på stolar från Mio men när vi åkte dit var de faktiskt inte så snygga som vi trodde och så fanns det inte heller något matchande bord om man nu så önskar.

IMG_0197

Skall söka vidare helt enkelt.

Den här var dock helt ok men ser den mer i ett manligt hem tror jag och stolarna är lite för djupa för att sitta och äta där i mitt tycke.

IMG_0152

När jag ber min tonåring om att ta ett kort och hon klickar innan jag var redo =)

IMG_0202

Och så händer samma sak igen =)

IMG_0170

La ner projektet ”fota mamma inne på Mio till bloggen” för som min smarta tonåring påpekade ”det är väl ändå möblerna de vill se om du fotar i en möbel affär?” … Hahaha!

S A N T =)

Soffan vi har hemma är faktiskt köpt där och den är ca 1 år gammal om jag minns rätt …

När det gäller matsalsmöbler fanns som sagt inte så mycket i min smak så vi lämnade möbelbutiken med en pläd till Nicole och en matta till Ulrika …

De har 20% rabatt på mattor förresten om någon letar efter en … Skall själv fundera lite över Florida mattan men innan jag bestämmer mig skall jag hämta ut min fina Patchwork matta från Bargi som är på kemtvätt och se hur den blir till resten av inredningen <3

Det där med inredning är en fråga i sig men vi börjar trots avsaknaden av det mesta i hemmet känna oss ändå hemma …

Hämtade en grej från förrådet i gamla lägenheten och fick titta in hos paret som bor på min gamla adress.

Märkligt att se det hemmet som har varit ”mitt” förvandlas till ”deras” och jag gillade verkligen stilen i vardagsrummet.

Ett mysigt par som nu har blivit sambo och som förhoppningsvis kommer att trivas i den mysiga lägenheten som var mitt hem i så många år …

Med mina ”misslyckade” kort som är långt ifrån de som bjuds i de flesta bloggar tackar jag den här dagen för mig och avslutar med bild på en skylt som jag fick mailat till mig från en annan mamma till en egen tonåring =)

Orden säger en hel del <3

12305802_1143136949047112_1415946493_n

<3

2 thoughts on “Brain under construction …

  1. http://www.lantzmobler.se
    Kolla hit! Världens bästa möbel affär i Hunnebostrand! Super när man vill ha inspo (dock lite halvtråkig hemsida) men ett tips till dig om du är ute o cruisar ngn helg!
    Har handlat där flera ggr och är min favoritbutik allt är handplockat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *