Guldiga Julklappstips …

Har du börjat köpa in Julklappar eller tänkt börja vill jag i detta inlägg ge dig tips på några smycken vi har i butiken & i webshopen <3

Det finns ju inget roligare än att ge bort med undantag för ”att få” då jag tillhör den kategorin av människor som faktiskt erkänner att jag älskar paket, det tar fram den lilla flickan i mig som bara vill öppna …

Till butiken har jag köpt in ett vackert guldigt och glittrigt presentpapper att matcha till brett svart eller rött sidenband.

Presentpappret i leo som  ett läckert alternativt.

IMG_0030

En av vinterns nyinkomna märke är armbanden från The Rubz som är läckra lite bredare armband som syns. De finns i olika kombinationer så tittar gärna in i webshopen HÄR för att se några förslag …

Dessa nedan kostar 499:-

IMG_0050

IMG_0048

Önskar du ha de i hel rosé eller i hel guld så kostar de 699:-

IMG_0043

Behöver du flera än de vi har i webshopen så kan du alltid maila mig på info@lavendettaclothing.se så kan jag kolla om jag kan få möjligheten att ta in flera efter beställning då du kanske vill ge bort dessa till dina anställda i Julklappspresent?

Något jag dock endast har några få av är smyckena från Juicy Couture, ett internationellt välkänt amerikanskt märke som är well known för sina glittriga och guldiga detaljer.

Vem hade inte blivit glad över DET HÄR armbandet? Ett enda kvar <3

IMG_0062

Eller vad sägs om DETTA armband med en massa urläckra barlocker? Även halsband i samma serie finns men rekommenderar inte att ha på sig båda samtidigt =)

IMG_0060

Har du en dotter så har vi ett enda kvar av denna ljuvliga ask med två mindre örhängen i … Hur söt som helst <3

IMG_0085

IMG_0075

Nu fick du några guldiga tips från mig som du finner på www.lavendettaclothing.se <3

Nicole ligger och söndagslappar i sängen och hör henne bara skratta då hon tittar på ”Vänner”, en serie som är annars mer ”min generation” men å andra sidan med en humor som är tidlös… Hon är inne i en riktig tonårsperiod =)

Dags för mig för en liten söndagspromenad med Knut och så kommer Nicoles pappa med familj då jag har ”fjäskat” lite och bett om hjälp då jag behöver få upp två taklampor. Hänvisade till att ”annars ser inte din dotter när hon skall göra sina läxor” och ja, det verkar ha fungerat =)

Tror nog mer på att i hennes andra famiglia inser de att det inte alltid är lätt när man är själv och heter Michela =)

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *