Första gästerna i nya hemmet …

Förrådet tömdes rätt så snabbt och det lilla som är kvar får lilla mor hämta på måndag då det skall till Röda Korset, där mamma jobbar som volontär (heter väl det när man inte får betalt tror jag) på dagarna.

En hel del kläder, skor och leksaker får nu någon annan ta del av genom att hon har tagit dit det.

10.15 kom jag hem och 10.30 kom våra första ”riktiga” gäster till nya hemmet, medvetna om kaoset men med förståelsen av att vi har precis flyttat.

Tog fram en guldren som var på förrådet som enda Julpynt denna Första Advent …

IMG_9967

Det är dock inga gäster som helst men special onces <3

IMG_9964

Louise som jag har känt sedan Nicole var 1 år då vi bodde grannar och som alltid har varit som min lilla extra lilla syster och så hennes underbara kille Petter och deras gemensamma son Nelson som påminde mig lite om Tiger i Nalle Pooh då han verkligen ville hoppa (studsa) hela tiden <3

Då matsalsmöblerna inte ens är beställda ännu (måste kolla vad jag vill ha först) är detta det perfekta hemmet för att dansa, leka och springa runt =)

Min nyvakna tonåring som fortfarande hade sin pyjamas överdel på piggnade snabbt till =)

IMG_9970

Dans & träning …

IMG_9972

Det lilla leendet …

IMG_9982

 IMG_9984

Knut fann snabbt sin position när Petter började klia honom på magen …

Tv bänken i bakgrunden är till salu om någon är intresserad. Skall få en ny TV (försenad födelsedagspresent) och den skall hängas på väggen så den vita skall få ett nytt hem. Är du intresserad maila mig på michelacastellari@hotmail.com

Säljer den för 500:- men då får man hämta den.

IMG_9987

Och så fick vi första växten och andra inflyttningspresenten i form av en växt som heter ”elefantöron” vilket fick mig att gå tillbaka i tiden med kanske 20 år då jag hade en papillon hund (liten ras).

Man kunde då som nu köpa grisöron till hundar som någon slags märklig godis och även då hade jag hemma just elefantöron växter.

När jag gick in i hundbutiken och frågade efter ”elefantöron” till Bambi (som var med mig) tittade han på mig med ett leende och sa ”är de till henne så lär hon ha godis ett par år framåt” Att blanda en elefant med en gris blev lite roligt och underhållande <3

Till växten även en kruka i en behaglig guld nyans. Vad annars? GRAZIE <3

IMG_9990

Nu skall jag ta fram alla papper och räkningar som har legat lite utspridda och ta tag i sådana lite tråkigare delar så att de blir gjorda …

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *