Att känna att man lever …

Buonasera säger jag för visst känns det som kväll redan vid 15 tiden?

Har tyvärr inga bilder att bjuda på då jag har verkligen bara hållit på hela tiden och min lilla hjärnan kokar lite av allt det som är dessa dagar … Bloppis i Göteborg, check, flytt halvcheck på det och så en event med Klinik Villastan på torsdag.

Hur kunde jag boka in allt på 5 dagar när jag är själv? =)

Ibland tror man nog att man har den närvaro och den möjligheten man inte riktigt har men på fredag kväll skall jag njuta av ett bad med en massa skum och ett glas champagne, något jag aldrig tar i vanliga fall … men jag skall helt enkelt fira att jag har då förhoppningsvis klarar det jag skulle <3

Får helt enkelt känna att jag lever dessa dagar medan Nicole idag har med sin stora glädje fått gå och handla till vår nya kylskåp och frys. Hon skickade precis bild på allt som har inhandlats =)

Hon älskar det medan jag tycker att handla mat är rätt så tråkigt än så länge … Hoppas att nytt kök lockar mig till matlagning =)

Nu är jag dock i butiken och kan slappna av lite från allt bärande och packande för idag har vi verkligen jobbat på Ulrika och jag …

Tänkte innan jag loggar ut visa vad som har levererats idag …

De första underkläderna från For Love & Lemons <3

HÄR till nyheterna <3

IMG_6466

Hur vackert som helst och självklart fixar jag fina paket om ni vill ha dessa eller något annat i presentförpackning att ha under granen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *