Flyttkillarna.se …

Om jag vaknade kl. 2 på natten i söndags utan att kunna somna om så kunde jag inte somna igår och gick upp kl. 530 då jag skulle till butiken för att printa ut alla papper ang. betalningar och lån att visa upp kl. 7 för fastighetsmäklaren som skulle då möta upp mig.

Klockan 6 kom tre underbara män/killar från flyttfirman flyttkillarna.se så att jag gick snabbt igenom vad som skulle flyttas (3 möbler kvar som jag skall sälja innan fredag =). Jag har varit medvetet och lite omvedvetet lite stirrig inför flytten, att allt skall flyta på, att inget, som aldrig händer någon annan skulle inträffa så det kändes så OTROLIGT skönt när de själva var så lugna och ingav ett sådant förtroende.

Kunde därför lämna de efter bara 10 minuter för att möta upp mäklaren i lägenheten för att visa betalningar och för att få nycklarna. Såååå underbart!!!

När de ringde mig efter bara 1 1/2 timma för att säga att de hade lastat klart då blev jag så glad och tacksam. De hade läget under kontroll och efter en liten paus då jag var tvungen först att bli klar med alla genomgångar så lastades allt in.

Vid 11 var flytten klar och jag förstod inte hur det kunde gå så smidigt till =) Troligtvis för att det var inte jag som gjorde den men misstänker att jag får lite av det imorgon när det sista som är i den gamla lägenheten skall flyttas hit … Hann inte packa allt och kände att jag behövde inte stressa då det är först på fredag de nya ägarna skall få tillträdde till den.

Snart kommer Nicole så att vi skall gå och handla lite att ha i vår nya kyl och frys (ja, allt är ju nytt =) och vid 18 kommer mormor för att laga pannkakor till oss … Skall nog sedan lägga mig i soffan och bara vila för jag är sååå trött och en spänning har verkligen släppt även om jag inte är helt färdig.

Jag tycker definitivt att alla de som kan borde ta möjligheten att anlita en flyttfirma för time is money och man har ibland annat att göra plus att om jag hade gjort det så hade risken varit stor för att ngt gått sönder och jag hade fortfarande inte varit klar med det som skulle hit just idag.

Nej, heja FLYTTKILLARNA.SE som förutom att göra ett fantastiskt jobb även gav mig det lugnet jag behövde <3

IMG_6424

Tacksam …

Nu skall jag packa upp lite till innan lillan kommer <3

Hörs senare om jag inte somnar tidigare <3

6 thoughts on “Flyttkillarna.se …

 1. Himla vad skönt att det flöt på så superbra för dig idag !
  så nu kan du börja slappna av igen och glöm inte ät och drick så inte migränen kommer som ett brev på posten ? ;)

  1. Lätt att glömma av att dricka och äta men nu blev det pannakakor så lägger mig snart mätt och nöjd över den underbara hjälpen som en flyttfirma innebär … Kram

 2. Hej

  Vad skönt att allt flöt på med flytten…Jag önskar dej o Nicole en underbar o mysigt första natt i nya hemmet. Och självklart önskar jag er all lycka med nya bostaden. Jag förstår att det kommer kännas annorlunda i nya hemmet och inte vara kvar i gamla lyan.
  Men oj vad härligt med ny bostad och ingen annan har bott där, Nice!
  Mumsigt med pannkakor, blir det med grädde och sylt? Jag lägger alltid i lite vaniljsocker i grädden det blir mycket godare och lent som glass
  Kram Nettan

  1. Tack snälla =)
   Ja, mamma bestämde så grädde och sylt den här första kvällen och jag får erkänna att jag njöt av de =)
   Redan trött så går snart och lägger mig då en ny flyttdag väntar imorgon ….
   Kram <3

 3. Grattis till smart genomförd flytt och med bloppis och allt. Hoppas att du nu sover gott i ditt nya fina sovrum!

  1. Tack snälla <3
   En bra bit på vägen nu men skall tömma ut det sista idag (hoppas jag) och så är det även en mysig event på torsdag som jag inte riktigt har hunnit tänka igenom än men på fredag skall jag minsann fira mitt nya boende <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *