Sneak peak från lägenheten …

”Mamma, det känns som att vi bor på ett hotel” var Nicoles ord när vi vaknade för visst är det lite så innan man har kommit i ordning och textilier gör boendet varmare till skillnad än de flyttkartonger som just nu pryder hemmet i väntan om att packas  upp.

Nicole icke fixade sovrum där vissa möbler skall säljas , vissa har sålts och där allt på sängen skall in i garderoben.

Gillar att rummet inte har bara raka linjer & längtar efter gardiner och mattor i alla rummen.

IMG_3685

Kuddarna är åtminstone på plats i soffan och just nu tvekar jag mellan bordet jag har haft i förra lägenhet eller om jag skall köpa den runda från butiken. Visar i helgen då jag skall ändra och ta bild på båda varianterna framför soffan för att avverka min första dilemma =)

IMG_3688

Visst är min Blonde kudde helt fantastisk? Minns jag rätt så är den från Gaultier? Får nog kolla då jag har glömt inser jag =)

Fondväggen i vardagsrummet är tapetserad med en vacker tapet som faktiskt är nog den jag är mest nöjd med, den är från Ralph Lauren <3

IMG_3690

Dagen har varit innehållsrik och effektiv.

Alla de tjejer och kvinnor som imorgon skall gå visning på morgondagens event har nu provat kläderna de skall visa upp så nu är det bara att förbereda allt inför den mysiga kvällen som väntar på Klinik Villastan imorgon och många kort kommer att tas och visas här <3

Tio minuter till stängning och mer uppackning … =)

Kram så länge <3

6 thoughts on “Sneak peak från lägenheten …

  1. Tack snälla <3
   Kaos fortfarande men flytten gick i måndags och tisdags så inte så konstigt =)
   Till helgen hoppas jag hinna få upp allt från flyttkartonger så att vi kan sedan åka och titta på matsalsbord med stolar.
   En del av inredningen som behövs och som vi inte har =)
   Kram

 1. Var inne i din fina butik tidigare idag, jag från Västerås. Oj vad mycket fint du har! Önskar att det fanns fler butiker som din med så mycket färg och personlig touch! Trots vädret (riktigt ruggigt)så blev jag så glad och inspirerad att du visar att det inte behöver vara så grått och svart i våra klädval som det ju så ofta blir tyvärr. Nu hann jag inte med ett besök till men kommer titta igenom din webshop riktigt noga! Lycka till med nya lägenheten och din fina familj!

  1. Hej Annika, trevligt att du hittade till lilla butiken här i vår småstad och hoppas du fick en härlig dag här med lite shopping och fika =)
   Du är välkommen tillbaka och tills dess finns så klart webshopen att titta in hos =)
   Tack snälla, sakta men säkert skall vi nog få ordning, det lär dock ta lite tid det här känner jag =)

 2. Hej

  Härligt att få se lite från nya lyan, det jag ser är mycket mysigt och fint. Och coola tapeter. Nu har ni eventet, hoppas det blir succé
  Kram och Trevlig 1:a advent helg
  Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *