Stress stress och more stress …

Egentligen lägger jag kroppen och psyket i ett slags viloläge när jag känner att jag borde eller är stressad och just nu så är jag egentligen väldigt mycket det samtidigt som psyket är ett fantastiskt apparat och gör allt för att försvara mig från total virrighet =)

Idag är jag i butiken och jobbar för att sedan fixa alla kläder som skall med till bloppisen imorgon.

Mamma mia, vad grejer det kommer att finnas att köpa både privat men även utvalda produkter från webshopen.

Tar med mig även några presentförpackningar ifall några av er som kommer vill passa på att köpa en Julklapp och få det inslaget. Alltid mysigt med Julklappar för att inte prata om de man köper till sig själv med just den ursäkten att det är från Tomten till mig =)

Har du laddat inför morgondagens bloppis på Hotel Pigalle kl. 14?

Johanna och jag ser verkligen fram emot detta och hoppas att det blir en succé som förra året. Vi vill helst bli av med det mesta, allt egentligen så med detta i bakhuvudet kan du räkna ut att vi kommer att ha kanonpriser så riktig fynd gäller hos oss då.

Som tur är har jag min räddade ängel Ulrika som imorgon kör mig först till Ikea så att vi är där vid öppning för att köpa klädstänger till bloppisen och då vi har med oss hennes lilla dotter så passar vi nog på att även ta en kopp kaffe där så att vi inte jäktar. Vi har ändå sedan en stund på oss innan vi får tillgång till rummet på hotellet och efter det blir det uppackning för min del.

Janne får det ärofulla uppdraget att sätta ihop klädstängerna för det räcker att det finns 2 delar att sätta ihop så lyckas jag ändå få dessa att inte bli det föremålet som var på bild. Märkligt det där =)  Janne, tar med mig en present som tack för att du hjälper inte bara din fästmö men även mig =)

Ikväll när jag kommer hem efter att ha fixat allt som skall med till Göteborg måste jag packa färdigt allt som är i köket för att imorgon kväll ta resten. Tänkte även fota de 2-3 möblerna som man kan få köpa väldigt billigt bara man kommer och hämtar de innan nästa fredag så bor du i närheten av Borås titta gärna in här lite senare ikväll <3

Nu skall jag ta några djupa undantag och tänka att allt löser sig till slut…  En dag i taget med alla dess måsten så skall nog detta gå bra men kan erkänna att nu mer än någonsin hade jag önskat ha en bil för man blir verkligen i beroende av andra när man saknar detta föremål i ens ägo.

Hade även önskat mig en man som hade checkat in mig på spa i två dagar så att jag hade kommit hem till en färdig flytt =) Kanske inte så att man kan önska sig ett förhållande endast i detta syfte som sker kanske vart tionde år? =)

Här är vad jag önskar mig av Tomten men tar den gärna till våren för att kunna komma ut på de promenader som jag saknar så och få den frihet som en bil faktiskt innebär…

Så perfekt är hon till mig <3

IMG_3013

Hoppas du hör mig där i Nordpolen för jag skall nämligen ha garage i nya boendet =) <3

Självklart önskar jag mig även och framförallt fred på jorden ifall någon tyckte att min önskan var egoistisk och ytlig … Bäst att gardera sig ibland =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *