Penicillin och lite ynklig … =)

Nu får jag nästan be om ursäkt för att jag är så trååååkig men mår inte så jätte bra dessvärre …

Igår när jag ringde till kliniken där jag opererades i torsdags (2 ggr) så fick jag reda att det fanns ett recept att hämta ut på apoteket och att jag skulle ha tagit penicillin 3 ggr/dagen sedan i fredags!!! Pga. den stora infektionsrisken som den här typen av sår är just vid ljumsken (som man utsätter hela tiden) så är detta egentligen inget märkligt men en info jag inte fick troligtvis då jag fick åka så snabbt iom. att en vän kunde hämta mig på väg till jobbet.

Oooops, vilken lång mening jag fick till =)

Tog en tablett igår kväll och en idag så nu hoppas jag att de ringer så att jag får något även mot smärta för jag spänner mig, blir trött och benet är som ett stock =) Får definitivt inte på mig några denim kan jag säga så idag bryr jag mig inte och istället för att tänka att jag kan inte stå i mjukis dress på jobbet så tänker jag att jag har ändå på mig något jag säljer i butik & webshop.

Nu har jag packat ordrar och öppnat  upp butiken för att nu sätta mig lite … Tog även min favorit på morgonen, en acai bowl, finns få saker som jag tycker är godare och fräschare än det här <3

IMG_5850

I butiken har vi fått in en ny Please model också lite halvbaggy model så Karolina skall komma förbi så att jag får fota de på henne. Mina ben är inte riktigt redo att tryckas in i ett par nya jeans, bara tanken gör att jag får ont i hela kroppen …

Har helt enkelt varit lite ynklig dessa två dagar men det är ok att få vara det ibland…

Ha en underbar dag så länge <3

6 thoughts on “Penicillin och lite ynklig … =)

 1. Hej

  Oj stackare, hoppas att penicillin hjälper och att allt blir bra nu och att du får ut medicin för smärtan, inget skoj med smärta
  Extra kramar till dej
  Trevlig helg

 2. Du har ju all anledning att må dåligt, om du missat att ta det viktiga penicillinet! Vilket slarv att inte tala om det för dig! Jag hoppas det snart ger lindring. Kram Karin

 3. Hoppas att du snabbt blir bättre nu när du kommer igång med medicineringen. Det är aldrig roligt att ha ont . Hoppas verkligen resultatet blir bra nu efter dina ingrepp. Tänker på dig.
  Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *