Att inte orka mer än nödvändigt …

Från butiken till sängen och två höga lite fluffiga kuddar under benet. Hämtat ut lite smärtlindrande men fick börja med bara lite starkare Alvedon … Jag vill ju ha ”det där” jag fick på kliniken och som gör att man glömmer allt som har med smärta och allt annat också för övrigt … =)

Det är i de lägen som jag verkligen förstår hur lätt det måste vara att hamna i ett beroende. Vem vill inte glömma bort allt som tynger för att bara flyta iväg bland fluffiga moln? Kemiska ämnet som går åt hjärnans belöningssystemet …

Har fått en liten svullnad och jag är så öm där att jag kunde inte ens ha mjukisbyxorna då även de gör ont när de kommer i kontakt med huden och i kontakt med varandra går inte riktigt att undvika =)

Skall inte visa min Juicy set då den har visats mååååånga ggr (väl använd helt enkelt)  men skall istället visa att jag hade på mig mina Superga skor (fungerar fortfarande utmärkt) och då vi har märkesrea på de tycker jag att du gärna kan gå in och kolla på de vi har HÄR <3

IMG_3478

Alltid klassiska och om du inte vill använda de den här tiden på året så kommer du att använda de kanske på någon semester eller när våren kommer.

Fick använda mig av all min energi för att fota fina Karolina i en nyhet från Please Jeansen. En helt ny model med 5 knappar men med alltid det där hjärtat som vi älskar. Halvbaggy och du måste gå upp en storlek då dessa är mindre i storleken….

Titta in HÄR för att de denna nya nyhet från Please.

Efter att jag hade fotat kom en blomsterleverans från en av mina Stockholms kunder och en sådan trogen kund som har nog handlat hos oss i 2-3 år. Tusen tack snälla Maria <3

En mindre fräsch ”today me” men who cares?

IMG_3487

Fantastiska nyanser …

12241182_10153277839563660_8480101326787290651_n

Har messat min läkare (han som opererade mig) om att en svullnad har tillkommit och ömheten är värre så nu har han bett mig fota så att man kan jämföra med morgondagen.

Inga kort jag vill spara sedan men gör som man säger till mig då han besitter en kunskap gällande det här som jag definitivt inte har. Känns skönt dock att han är inte orolig ännu då jag var det för en stund sedan. Efter lite smärtlindrande så känns det dock bättre så jag kommer nog att kunna somna gott ändå <3

Nicole är hos sin pappa fram till lördag men ringde innan för att påminna henne om vilken ”ascool mamma” hon har. Hahaha! Först och främst ligger inte det ordet i mitt språk d direkt (aldrig använt det innan) och så var hon noga med att påpeka ”du är pinsam mamma, det är inte samma sak”… The same but different tycker jag men så skrattade vi båda vilket var poängen =)

Tack för din omtanke och den här kvällen är en sådan då jag hade velat få en puss på pannan <3

3 thoughts on “Att inte orka mer än nödvändigt …

 1. Nämen vad tråkigt att det blev så tokigt med penicillinet …du får krya på dig!!

  Underbart med smärtlindring, men blivit känsligare med åren, nu tål jag inget längre…eller ja inget jag fått iaf ;-)

  Krya på kramar!

  1. Lite tokigt blev det allt =)
   Får starta med att bara ta starkare Alvedon än så länge men 2 500mg 4 ggr om dagen innan han skriver ut något starkare.
   Tål du inte smärtlindring? Det finns ju så många varianter så visste inte att det kunde hända … Mår du illa av det?
   Kram

 2. Ja vette sjutton vad det ör, men både när jag opererades för gallan och sen visdomstanden …hjälp för allt med morfin!

  Stesolid innan operation är alltid fint, men vet inte om den fungerar mot smärta, det är mer lugnande?!

  Ipren funkar dock alltid ;-)

  Kram Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *