Märkliga tankar & en långklänning att längta till …

Det är verkligen inte ofta det händer men igår somnade jag innan jag ens hade hunnit ta av mig linserna …

Vaknade mitt i natten och visste inte vad klockan var men jag kunde se? Japp, de var kvar där i mina ögon även om lite torra =) och jag kände mig imorse något bättre …

Igår kväll var jag verkligen inte så stark och så kom de där konstiga tankarna man kan ha när man bor ”själv” eller är ”ensam med barn”.

När Nicole var liten var jag ibland livrädd över att något skulle hända mig för den paniken hon skulle ha haft då hon var då för liten för att kunna be om hjälp? När man känner sig lite svag så kommer de mest märkliga tankarna … Om något hade hänt mig som igår, vem hade reagerat då? Ingen på jobbet som saknar mig då det är ”bara jag” och innan någon skulle ha tyckt att det kanske är märkligt att jag inte svarar så hade det kanske varit för sent?

Nej, så dålig var jag inte men visst är det konstigt hur man kan bygga ihop de mest hemska scenario i hjärnan när man är lite dålig och nere?

Tack till min syster som har stenkoll på mig genom whats upp och mamma =)

Idag är det dock en ny dag och även om det regnar så känner jag mig bättre. Att ena benet är dubbelt så stort som den andra (överdriver bara lite =) gör inget heller.

Började min dag med lite ytlighet då jag gick och fixade fransarna som efter två-tre veckor och operationer behövde en liten uppfräschning …

Det är ganska märkligt hur ytan kan påverka välbefinnandet. Lite som när man tar en dusch och tar på sig rena och nya kläder efter några dagars influensa. Visst är det en skillnad även om man är lika sjuk eller frisk utan att ha duschat eller bytt om?

Mig hjälper det iaf. =)

Min blus är från Hale Bob och jeansen är Please Classic Light Grey <3 (som sagt de enda jag får på mig med svullnaden)

IMG_3534

Apropå Hale Bob har jag idag lagt in i webshopen en exklusiv långklänning i vackraste leopard mönster och med handsydda pärlor.

Nyanser, mönstret, kvalitén. En vacker klänning som jag  själv inte skulle tveka att ha på mig vid någon fest. Tidlös och lyxig förutom att ingen annan lär komma med samma klänning då jag är än så länge den enda i Sverige (tror jag) som säljer detta amerikanska exklusiva märke som jag fann i en butik jag älskar i Bologna.

Det något exklusivare priset gör att jag tog in ett enda exemplar i medium som dock fungerade (konstigt nog =) även på mig (måste ha varit ett omedvetet val av storlek från min sida =)

IMG_3536

Klänningen finner du HÄR <3

IMG_5739

Gillar du leopard och guld så har du även DETTA armband som jag har på mig på bilden ovan och även just nu för 499:-

Faktiskt en av mina födelsedagspresenter jag fick förra veckan …

Förra året var min mest sålda vara i december månad Marlies Dekkers behån som en läcker Julklapp att ge sin älskade och som man har lite nöje av själv som man.

HÄR finner du alla modeller vi har och då vi har en enda i varje storlek vänta inte för länge <3

IMG_3522

 Imorgon lördag skall min väninna Linda och jag sälja lite kläder och prylar på Kommersen i Göteborg ifall du vill ta en liten utflykt … Jag har aldrig varit där själv men det sägs vara en stor lokal fylld med en massa utställare som säljer allt och till billiga priser.

Vi hoppar nog över söndagen och riktar in oss på just morgondagen istället så du vet =)

Nästa söndag blir det lite bättre kläder och accessoarer på min och Johannas bloppis så det får du inte heller missa <3

Nu skall jag se till att få i mig min dos av penicillin och fixa lite här i butiken …

Kram på dig <3

 

2 thoughts on “Märkliga tankar & en långklänning att längta till …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *