Tonårsproblem, bättre har jag mått och granris på plats …

Hej fina du!

Tyvärr har jag känt mig lite sämre sedan igår efter mina två operationer i torsdags.

Kanske kan detta bero på att såren vid ljumsken läker samtidigt som jag är blå som en Smurf där just nu och så strålar det lite obehagligt i benet så att jag har försökt sova med två kuddar under benet … Lite lätt illamående (men inte tillräckligt mycket för att matvägra =) på det så har ni mitt hälsotillstånd … =) Ja, glömde tröttheten som gör att jag  bara längtar efter min säng =)

Ifall någon undrade så klart =)

Imorse var det lite smått kaos hemma och då menar jag inte det kaoset som uppstår när det är 2 veckor kvar till en flytt men den som är när man har en tonårig (13 år) som helt plötsligt kommer på att hon inte har några skor. ”Mamma, jag MÅSTE ha skor, jag har inga skor!!!” Varför måste man komma på detta 1 minut innan man skall gå till skolan och var tog alla skor vägen som hon har haft på sig tidigare dagar?

Efter 3 minuter så ropades det från garderoben att hon inte heller har några tröjor!!! Mamma, jag har ingenting och den där ingenting är förvisso en liten lögn men en sådan man minns att man kände och upplevde vid vissa tillfällen och ärligt talat så kan man relatera till orden även idag =)

Misstänker helt enkelt att mamma Michela får ”investera” i lite nytt för sin älskade dotter som inatt annars har haft hemska mardrömmar och vaknade med orden ”Mamma, håll om mig” vilket jag gjorde väldigt gärna.

Tonårstiden … Minns ni den? =) Nu när jag håller på och packar inför flytten kom mina gamla dagböcker fram och även om jag inte hunnit eller orkat läsa i dem så vet jag att livet var verkligen svart eller vitt periodvis under de åren så tålamod får man allt ha som mamma till en tjej i den åldern =)

Nu skall jag försöka samla ihop mig för att klara av en dag i butiken men skall nog även ringa kliniken för att få något som kan hjälpa lite och så verkar det dags för lite Jul förberedelser då vår årliga man har kommit för att sätta upp granris runt skyltfönstren…

IMG_3381

IMG_3393

Ett tecken på att Julen närmar sig och det är dags för mig att förbereda kanske lite Julklappstips redan nu?

Jag tror att jag väntar lite till då jag egentligen tycker att det är lite för tidigt ännu <3

2 thoughts on “Tonårsproblem, bättre har jag mått och granris på plats …

  1. Hej

    Vilken fin header eller vad heter de, högst upp på din blogg ny bild. Skoj med nytt!
    Ohh granris så mysigt att ta fram att ha inne i en vas eller utanför fönstret…Snart jul, oj det går så fort. Var rädd om dej och hoppas de läker bra
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *