Näst sista dagen på vårt november erbjudande …

Idag har jag mer eller mindre legat i sängen HELA dagen och har verkligen njutit av det trots att jag borde kanske ha gjort en massa annat när jag ändå är hemma och har en större flytt om mindre än tre veckor. Borde känna mig lite smått stressad? Narkosen kanske sitter i lite för känner mig inte det trots allt, inte idag iaf. =)

För första gången gick jag utanför dörren för att köpa en dricka att ha denna fredag kväll som jag kommer att tillbringa genom att snart gå tillbaka till sängen.

Igår sa narkosläkaren att den narkos man ger vid akut operationer gör att man får träningsvärk i 3-4 dagar och det stämmer, jag har träningsvärk utan att ha tränat =) Otroligt märkligt =)

Tänkte bara påminna att ni har idag och imorgon för att handla i webshopen med vårt novembererbjudande som ger er 20% rabatt på alla varor hos oss på www.lavendettaclothing.se.
Vi firar vårt namnbyte som skedde just i måndags genom att ge er möjligheten att handla till bättre priser under den här veckan <3

Vi har Please Jeans, Miss Me jeans, Sexy Woman Jeans, Gestuz, Juicy Couture, Fira,  Copenhagen Luxe, Steve Madden, Hale Bob, Happiness brand och flera andra.

Denna kappa hade jag köpt direkt men sanningen är den att jag hade velat ha alla fyra från italienska Don Vanquisher <3

IMG_3228

IMG_3216

IMG_3202

IMG_3199

Frossa nu bland alla våra underbara kläder och rabatten syns först i kassan <3

HÄR till webshopen <3

Happy friday shopping säger jag och drar mig tillbaka till sängen nu …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *