Blomsterleverans & mjukisdress …

Buongiorno <3

En väninna skulle ha hjälpt mig i butiken idag så att jag kunde vara hemma och vila men då hennes son var sjuk så kunde hon självklart inte så det var bara för mig att lämna den sköna sängen som skulle ha varit min viloplats i ytterligare en dag för att jobba.

Idag har jag öppet dock 10-14 istället för 15 då jag skall sedan tillbaka till min vita säng och fortsätta min vila =)

Lite snurrig på jobbet får jag erkänna och så har jag en rejäl träningsvärk vilket narkosläkarna varnade mig för då man får en speciell narkos vid akutoperationer… Följdfrågan jag glömde att ställa är om även musklerna förändras … Vore inte helt fel då =)

Just med tanke på mitt snitt vid ljumsken har jag sköna och mjuka kläder som inte skaver vid det känsliga område som annars frestas på så fort man rör sig. Juicy Couture mjukis är det bästa som finns och så känner jag mig lite välklädd ändå …

Nicole kommer imorgon efter att ha firat sin pappa på fars dag på förmiddagen men hon tittade förbi innan hon skulle till sin träning för att krama mig och hämta paketet till sin pappa. Han fixar till mig och jag till honom från vår lilla. En mysig liten deal som gör att man visar lite engagemang.

Annars har min dag faktiskt startat med en härlig överraskning i form av att min grannbutik Buketten levererade en underbar blomsterleverans med en liten grattis hälsning på födelsedagen som är imorgon. Tack snälla!

IMG_3331

Då mitt hem är en kaos innan flytten så får de vara kvar här i butiken så att jag får njuta av de här <3

IMG_3328

Och aphjärnan, som en av blommorna kallas och som jag bloggade om häromdagen var med …

IMG_3336

Nu skall jag ta hand om butiken i tre timmar till … Önskar dig en skön lördag <3

Och så här ser jag ut på jobbet idag =)

T-shirt och mjukis dress från Juicy Couture finner du HÄR <3

IMG_5571

4 thoughts on “Blomsterleverans & mjukisdress …

 1. Mysdressen måste vara otroligt skön för nu har du nämnt den i mååånga inlägg;) Ha en fortsatt skön helg.

 2. Hej

  Jag såg ditt svar när ni skulle ha event, du skrev något om bloppis i Göteborg när är det? Jag kan också hålla med att mjukisdressen är så skön och snygg, det bästa jag ever köpt…Att jag inte gjort det tidigare fattar jag inte haha
  Vila nu när du stängt din fina butik
  Kram Nettan

  1. Hej Nettan, Johanna och jag håller på och kollar om det går att ha bloppisen lördagen den 21/11 men vi går ut med det så fort hotellet där vi skulle vilja vara har bekräftat att det finns plats för oss =) Återkommer så klart här i bloggen med datum och tid … Kul att du vill komma från Stockholm så att jag får se dig live =)
   Har sovit nu i ett par timmar och lär somna om igen snart .. Skönt att få möjligheten till det … Du kommer nog att satsa på en till i framtiden, jag bor som man ser i bloggen i min speciellt nu när jag måste ha något skönt på mig som inte skaver mot såret ..
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *