Blommor & vaser …

Godmorgon onsdag!

Både Nicole och jag ville ligga kvar i sängen denna gråare morgon. Igår sa hon till mig att ”mamma, vill jag inte gå upp imorgon bitti skall du säga att jag inte får några Julklappar, inte får flytta, inte får någon hund ngn gång i livet”. Hahaha! När jag vaknade viskade jag därför i hennes öra ”Nicole, vill du flytta om tre veckor måste du gå upp” och ooops var vi båda klädda och redo för en ny dag =)

Var tidigt på jobbet för att packa ordrar då jag vill så gärna att kunderna skall få sina beställningar så snabbt det går och så gick jag in till Buketten för att titta på de fantastiska vasar som de säljer och som vore en fantastisk fin present på min födelsedag på söndag.

IMG_3281

Förutom i vit finns den även i guld (mer jag?) och de finns i tre olika storlekar och prisläge så klart …

IMG_3290

Helt fantastiska …

Frågade en kund hur man skall göra för att få blommor när man fyller år =) Funderar på att ge min dotter pengar för att överraska mig med vita rosor … Älskar färger som går i vitt, persika och grönt …

IMG_3312

I min bukett vill jag dock även ha en blomma som jag aldrig har sett tidigare och den var så annorlunda från de klassiska. Minns inte det latinska namnet på den men ägaren av Buketten sa att den även kallas för ”aphjärna” för sitt utseende. Kanske inte ett säljande smeknamn men vilken fantastisk blomma.

IMG_3317

Har du möjligheten till det tycker jag att du skall överraska sambon med blommor för även om ”onödigt” (mycket är onödigt i vårt samhälle) så tycker de flesta av oss tjejer/kvinnor att det är väldigt roligt att få en vacker bukett med blommor.

Buketten ligger bara 3 meter från butiken <3

IMG_3316

Sprang iväg och köpte en kaffe och nu är butiken öppen <3

Vad tycker du om denna italienska skönhet och då pratar jag om jackan så klart? =) Märket är italienska Don Vanquisher och finns hos oss på lavendettaclothing.se tillsammans med den ljuvliga blus i cobalt blå från Valerie, de svarta Please jeansen och stövletterna från Gestuz.

Den här veckan (fram till lördag midnatt) har vi 20% på allt i webshopen så klicka hem det där lilla extra <3

IMG_3192-682x1024

IMG_3196

IMG_3249

Ikväll tar jag tåget kl. 18 och stänger därför något tidigare då jag skall till en väninna som imorgon kör mig till kliniken där de skall operera mig . En korrigering på ett fult ärr vid ljumsken efter en misslyckad operation.

Önskar dig en underbar onsdag trots att det är en gråare dag här i vår småstad <3

One thought on “Blommor & vaser …

  1. Hej

    Underbara blommor du visar och vasen gulfärgade, så snygg och cool…. den vore något för dej. Lycka till med op, tänker på dej
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *