Save the date …

Ja, nu tycker jag att du tar fram almanackan och bokar in den 26/11 kl. 18 <3

6813

Klinik Villastaden och vi på La Vendetta Clothing tänker då bjuda 80 gäster på en fantastisk event här i vår småstad, ljusa upp lite november månad med lite glitter & glamour och bjuda in på en kväll i låt åt säga ”skönhetens tecken”.

Kända restaurang Vinci kommer även att finnas på plats för att laga lite tapas till våra gäster så att ni kan få njuta med många av era sinnen.

Vi själva kommer att bjuda på en modevisning med olika teman: fest, casual, sport samt underkläder och självklart kommer några speciella erbjudanden att ges till kvällens gäster.

Vi kommer även att lotta ut fantastiska priser från både Klinik Villastan och oss själva så missa inte chansen att närvara på novembers mysigaste event här i Borås.

Platsen kommer att vara den  vackra lokalen där Klinik Villastan ligger på Övre Kvarngatan 30.

Då vi kommer att kunna ta emot max 80 gäster maila direkt ditt intresse på följande mailadress: info@klinikvillastan.se

Självklart kan du redan då köpa några julklappar i form av presentkort från oss båda, produkter från Klinik Villastan, vackra doftljus och lite annat från oss som vi kommer att ha med oss för detta tillfälle.

Vi älskar lyxiga event för att lysa upp vardagen lite så maila ditt namn och kanske att du tar med dig din väninna så att ni sedan kan fortsätta med lite extra fest på restaurang Vinci efter eventet?

Piffa upp lite november med att anmäla dig så kommer du att få ha en mysig kväll tillsammans med oss <3

Vi längtar redan <3

Här bild på de vackra kvinnorna bakom denna relativ nyöppnade klinik här i Borås.

12096234_406227339586564_2313466075133308623_n

Nu är det dags att du mailar till info@klinikvillastan.se att just Du/Ni kommer på vårt event den 26/11 kl. 18 så skall jag nu sätta mig och maila till de som skall modella den kvällen <3

Önskar dig nu en trevlig kväll ….

Dags för mig att bädda med rena och väldoftade lakan <3

 

 

 

2 thoughts on “Save the date …

  1. Hej

    Vad mysigt o skojdet låter, hade gärna kommit men är upptagen under fredagen, för jag hade tänkt stannat kvar över natten i Borås om jag hade kunnat komma, jag bor ju i Stockholm
    Lycka till med eventet och jag hoppas på fler tillfällen
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *