Lite från butiken …

Först & främst vill jag tacka alla som har hört av sig för att säga att ni gillar det nya namnet & för att ni gillar vårt erbjudande på 20% på allt i butik & webshop fram till lördag. 

HÄR till hemsidan.

Butiken har öppet idag, onsdag och torsdag 11-18, fredag 11-17 och lördag 10-15 <3

IMG_3185

IMG_3183

IMG_3178

Nicole skall till Göteborg med en kompis efter skolan. Hon har tisslat och tasslat om att hon vill köpa lite Julklappar men påvisade lite diskret att min födelsedag kommer före Julen ifall att hon skulle ha missat detta =)

Min mamma är rolig. I söndags var vi hos henne på middag och hon påpekade att min syster och jag inte längre får presenter från henne då barnbarnen får  och med en liten pension finns inte utrymme för en massa gåvor vilket är ok med mig =)

När hon dock var i Bologna fick hon för sig att jag skulle fylla 45 och då kände hon var tvungen att köpa en present till mig för att sedan komma på att det dröjer ett år innan jag når 45 års åldern. Detta innebär att jag får en födelsedagspresent ändå =) Istället dock för att nöja sig med detta var hon även ”tvungen” att säga vad det var … Suck! Är det inte bara barn som skall ha svårt för att hålla sig? =)

Jag som älskar överraskningar och paket!

Ikväll skall jag till lgymmet då Nicole är inte hemma när jag har stängt och så skall jag där springa  av mig lite inför operation på torsdag. Då skall ett fult ärr korrigeras vid ljumsken efter en misslyckad operation och som ni vet gillar jag att bli nedsövd så hur sjukt detta än låter så längtar jag till det…

På bröllopet, vid middagen berättade en av de manliga gästerna att han känner samma längtan och då han är en helt fullt frisk, ”normal” och intelligent man så känner jag att ”så konstig” kan då denna längtan inte vara =)

Nu skall jag ge min lilla hårboll lite uppmärksamhet då han bara ligger och snarkar =)

IMG_3170

IMG_3171

Önskar dig en underbar tisdag så länge <3

2 thoughts on “Lite från butiken …

  1. Spännande! Vad är det du tycker om med att bli nedsövd? Är du inte rädd för riskerna det medför med narkos? Själv är jag så rädd för allt med sjukhus, sprutor och speciellt operation. Skoj att vi alla är olika!

    1. Hej Lisa, kan nog inte förklara det men det handlar nog mest om att man blir lullig, kan koppla av, inget annat spelar roll just då och så tycker jag att det är otroligt märkligt att man kan söva ner någon på beställning utan att den personen känner något av operationen under tiden. Har själv som ung varit livrädd för allt som har med sprutor att göra men gissar att rädslan har avtagit genom att man har blivit utsatt för det … Nålar är dock inget jag längtar efter =) Sen när man vaknar och är bara lite trött … ja, svårt att säga vad det egentligen är men gissar att jag är verkligen ingen med stort kontrollbehov just i sådana lägen … Risken för att ngt allvarligt skall inträffa är minimal så inget jag nog står och tänker på speciellt mycket även om jag självklart vet att en risk finns… Finns är det spännande med våra olikheter och det som gör människor intressanta. Fy vad tråkigt om alla tyckte samma som mig … =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *