Middag & grodor hos mor …

Buonasera <3

Igår kväll var Nicole, Knut och jag bjudna på middag hos mor som bor bara 10 minuter härifrån. Hon hyr en lägenhet i ett gult hus i Villastan som ser ut lite som Villa Villekulla och om jag är den som idag inte vill ha en massa prylar hemma så är hon raka motsatsen.

Att vi är olika var något min dotter påpekade runt bordet när vi åt en av Nicoles favoriträtter, kyckling och potatis, dock gjorda på det italienska sättet som mamma kan och gör. Kan vara så att en av olikheterna är just matlagningen som för mig är en påtvingad måsten som jag är även väldigt dålig på då jag saknar intresset för det.

Min mor och min syster är istället mer lika på den fronten. De gillar att fixa, duka och vara värdinnor, jag gillar att vara gäst =) Det är mer min grej helt enkelt …

IMG_3142

Nicole har fått ärva en av mina gamla (som dock alltid är tidlösa) Juicy Couture dressar, en som jag har haft i nog 6-7 år och som ser som ny ut. Misstänker att få ett i present eller att ge till sig själv är något de flesta uppskattar …

IMG_3144

Vi mumsade i oss det som serverades och Knut fick som traditionen vill lite parmesan ost. Han springer till kylskåpet, väldigt medveten om vad som döljer sig där …

Vi tittade på Solsidan, spelade Yatzi och så gick vi hem till vår lägenhet igen. Igår kom de som har köpt vårt nuvarande boende för att mäta och planera. Ett yngre par som längtar att få göra denna varma mysiga lya till sin egna …

Hos mamma finns som sagt grejer lite överallt och om min dotter skrattar åt att jag ibland tar fram min Snobben som jag har haft sedan jag var 3 år så är min mamma ännu ”värre” då hon har björnar och andra gussedjur lite överallt i lägenheten. De tittar fram med sina små söta ögon för hon kan inte motstå att ha de synliga.

Hon har även en förkärlek till grodor som även de finns lite överallt…

IMG_3145

Apropå grodor som kanske är prinsar (det vet man aldrig innan man träffas för att se om man klickar) men har du en snygg bekant, pappa som är i min mammas ålder (runt 65-70) så kanske vi skall ordna en blind date mellan de? =)

Nicole har precis frågat mig hur jag vill tillbringa min söndag då jag faktiskt fyller 44 år … Otroligt att jag gör men tacksam att jag får den möjligheten =)

Se tidigare inlägg så att du inte missar erbjudandet på 20% på allt hos www.lavendettaclothing.se (vi firar fram till lördag att vi har bytt namn) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *