Dermapen på Klinik Villastan …

Idag startade jag min dag genom att gå till Klinik Villastan för att göra min andra behandling för huden i ansiktet och hals. Behandlingen heter Dermapen och HÄR kan du läsa mitt tidigare inlägg där jag lite närmare förklarar hur behandlingen går till.

IMG_3040

IMG_3049

Gjorde den första för ca 4 veckor sedan och har nu två behandlingar kvar på den fina presenten jag fick. En helt fantastisk behandling för huden då den går ner på ytan & djuphet samtidigt som den påverkar hudens lyster och elasticitet inifrån.

Det finns så klart människor som tycker att ”sådant” är onödigt men misstänker att i deras liv finns saker och ting som jag tycker detsamma om. Vi människor har förmånen att få vara olika i vad som intresserar, gillas och vill lägga pengar på, och just den möjligheten skall respekteras tycker jag då motsatsen vore allt för tråkig och enformig.

Efter behandlingen fick jag en skön ansiktsmask med en massa C-vitamin and den är bara så ljuvlig. En underbar boost för huden helt enkelt …  Nästan så att tanken om att gå och jobba inte riktigt lockade =)

Den fina med denna behandling är att man kan behandla även huden på ögonlocken och precis under samt hals, läppar mm. vilket inte så många andra kan och har möjligheten till.

IMG_5112

IMG_5115

Idag har jag därför inget på ansiktet så att behandlingen skall få maximal effekt och inte störas av någon foundation (även om man får använda det)

Klinik Villastan vann nyligen priset på Berns i Stockholm som ”The New Kids on the Block Award” som den fräschaste Restylane klinik i Norden vilket är självklart ett underbart kvitto på en nyöppnad klinik. Grattis till er!

Skall även ha en kommande event med Klinik Villastan i slutet på oktober så boka upp den 26/11 från kl. 18 så kommer mer information om detta om ett par veckor.  Vi lovar ett härligt kvinnligt event så boka upp detta i din mobil eller almanacka …

Vill du även använda dig av de bästa produkterna (enligt mig som har provat många) så kan du här på Klinik Villastan i Borås eller på City Laser i Göteborg möjligheten att handla Dr Obagi serien.

IMG_3043

Nu skall jag ta hand om alla leveranser som kom idag och har du sett att Please har gjort en kavaj i denim? Elastisk och hur skön som helst, vi har endast tagit in 4 stycken så titta in på min lilla snabba selfie denna morgon om du vill beställa den HÄR innan jag har hunnit ta riktiga kort på den …

Önskar dig en skön fredag så länge <3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *