Dermapen hos Klinik Villastan …

Min morgon började med att gå till någorlunda nyöppnade Klinik Villastan här i vår småstad för en behandling som jag har hört talats om och därför önskat mig som en tidig födelsedagspresent.

IMG_2171

Det var underbara Ann-Louise som tog emot mig när jag öppnade dörren till den vackra salongen som förmedlar en skön lyxig trevnad.

IMG_2172

Läget är perfekt och så är det så tyst och skönt i salongen. Bara lite avslappnad musik i bakgrunden …

IMG_2173

IMG_2175

IMG_2178

Jag var dock inte där för att slappna av och få en skön behandling som en ansiktsbehandling kan vara men för att få en liten tuffare sådan, en som gör en skillnad … Det Ann-Louise idag gjorde på mig är Dermapen, en avancerad behandlingstekning och en av de senaste genombrotten inom hudföryngring.

Tog med mig en broschyr från salongen där det står att 1-2 behandlingar rekommenderas för lyster/uppfräschning (6-9 månader mellanrum), 4-6 behandlingar för hudföryngring (3-6 veckors mellanrum) och har man problem med akneärr kan man få göra 6-8 behandlingar (3-6 veckors mellanrum)

Själv har jag fått i present 4 behandlingar och tänker så klart göra alla fyra med exakt det mellanrum som rekommenderas för bästa resultat.

Vad är nu dermapen? Dermapen använder sig av 12 sterila engångsnålar som gör 1300 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion.

Dermapen-photo

Innan man börjar använda sig av det lilla verktyg på bild la Ann-Louise en kräm på mitt ansikte som innehåller otroligt mycket fukt som med hjälp med de små täta nålarna når kollagenet även under första hudlagret för bästa resultat.

När dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen samtidigt som som fina microkanaler skapas i huden.

Nålarna kan ställas in beroende på hur många mm. man önskar att de skall gå under huden. Då jag tål en hel del och tyckte inte att behandlingen var smärtsam hade jag 1,5/2 som är näst högsta (högsta används nästan enbart vid stora akne problem)

Behandlingen tog ca totalt 30 minuter med genomgång och avslutande ansiktsmask för att lugna ner lite rodnaden och ge huden lite skön vitamin boost.

Bilden nedan blir INTE min nya profilbild på facebook direkt =)

IMG_2182

Glömde, det som är bra med denna behandling är ÄVEN att den kan utföras på ögonlocken, under och på läpparna och då mina är alltid så torra fick de också några stick =)

Då man skall helst undvika att sminka sig samma dag så är jag på jobbet utan med en viss rodnad som ända smink =) Skulle nog ha valt en annan färg på blus för just idag matchar jag den väldigt mycket =)

Grejen är att man upplever direkt att något händer vilket inte är märkligt då man har verkligen utsatt huden och ansiktet för något … Nu längtar jag redan efter nästa behandling då denna var 1 av 4.

Skall försöka ta en bild på mig sedan så att ni får se och ja, fick även veta att idag får jag INTE träna så även om jag inte alltid gör som man säger till mig är jag en väldigt lydig kund denna dag och kväll =)

Tack Ann-Louise för idag & HÄR finner ni Klinik Villastans hemsida & preliminärboka den 26/11 i din kalender för en mysig Julevent, mer information kommer … <3

3 thoughts on “Dermapen hos Klinik Villastan …

 1. Hej

  Vad spännande att testa något nytt, skoj att få höra mer om de….Läste inlägg tidigare om ändra namnet på butiken…. ” Tur i oturen ” att du inte hann ändra på påsarna osv
  Men vad trist! Läste att du inte ville ha ditt namn och detta är ju också ditt namn men förkortning välkommen till butik MC….eller välkommen till NiMi ( era namn Nicole och Michela ) Men jag tror det blir något fint italiensk namn…Lycka till..När få vi veta?
  Kram Nettan

  1. Mini hade dock varit lite gulligt men nej, det blir ett mer tungt italienskt ord =)
   Måste först varumärkesskydda namnet innan ngn annan gör för annars måste vi byta IGEN =)
   Det gäller att lära sig av sina misstag så gör om och gör rätt =)
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *