Kvällsträning och den där trivselvikten … =)

Igår kväll var jag på gymmet.

Körde först en tabata på löpbandet, sprang sedan 15 minuter på 10 och så gick jag med lutning 14 för att få upp lite stussen =) Lite rodd fick vara det sista jag gjorde på egen hand medan min väninna Tania körde några kunder för att sedan få ägna sig åt mig en stund när alla hade gått och vi var mer eller mindre själva på gymmet.

Jag är kanske den enda som alltid glömmer bort de övningar som man har en gång visat mig. Saknar även fantasin att komma på nya så ren förvirring råder utan att någon vägleder mig och säger till mig vad jag skall göra.

Är därför imponerad av alla som går till gymmet utan att ha någon hjälp. För mig är ett viktigt att någon visar mig, så var det på Onyx när jag tränade där som nu när jag är på City i Praktiken.

Roddmaskin är en maskin jag gillar för den förbränner bra och där jag lätt tar ut mig.

IMG_1941

Det kanske låter ”roligt/märkligt/barnsligt/tantigt” men jag klarar inte av att hoppa & studsa. Löpning är ok men annars är det träning som har mer med tyngder och som är mer stillastående som jag föredrar.

Detta har lite med min balans, seende och med att jag en gång födde en dotter på 4,6 kg. =) Ni kanske förstår vad jag menar mellan raderna …

Invigde även mina nya träningskläder från Juicy Couture som ni finner HÄR och om ni nu skulle tro, misstänka att detta kort är iscensatt med tanke på att Tania och jag matchar varandra så har ni alldeles rätt =)

IMG_1954

 Hade föredragit dock att inte ha de där 2 kilon som jag har lagt på mig sedan innan London men ibland kommer man in i de där perioderna då man bara äter allt som är onyttigt och nyttigt =) Turen är att man idag har lärt sig att stoppa det vid en viss vikt som man känner är någon slags maxgräns för en själv och sedan jobba på att gå ner de igen.

Det är ganska märkligt hur mycket ett par kilon kan påverka en för det måste nog mer handla om en psykisk hang up än en synlig sådan.

Min mage har alltid varit rätt så platt speciellt om man tänker på att jag gick upp 26 kg när jag var gravid. Min mamma gav mig tipset om att olja in magen och det gjorde jag dagligen så är du gravid är det något jag varmt rekommenderar. Har faktiskt inga bristningar och hade turen att inte ha någon överflödig hud efter graviditeten och efter att ha gått ner de kilon som jag hade lagt på mig.

För att vara jag så är magen nu dock inte som den borde så bara att kämpa på hur jobbigt det är att inte sätta sig i soffan efter att ha jobbat en heldag. Mysigt när man kommer in i det igen istället.

Imorse var jag och gjorde en behandling så är lite röd efter den men vilken skön känsla jag känner redan 2 timmar efter <3 Om den i nästa inlägg…

4 thoughts on “Kvällsträning och den där trivselvikten … =)

 1. Bra jobbat! Och så snygga träningskläder! :-) En fråga, hur är storlekarna på Juicy Couture? ”Normala?”

  1. Tack Sussi, ja, nedre delar är tom. lite snälla i storleken, byxorna jag har är S då de är så stretchiga och skall ju sitta lite åt tror jag =)
   Så helt normala i storleken, sportbehån går man ofta upp i storlek om man har stor byst …
   Ja, jag gillar dem verkligen och är så glad över att ha fått in detta amerikanska märke <3

  1. Du kommer inte att ångra det, köpte in några få för att prova dem och så mailade jag direkt för att få påfyllning efter det.
   Underbar passoform i en läcker Juicy design =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *