Mumsigt på Lilla Bro …

Godkväll <3

Sitter nu i soffan iklädd rosa/vita pyjamasbyxor i flanell och bara njuter …

Idag har jag fått otroligt många leveranser och fått besök av leverantörer angående inköp så det fick bli en afterwork med en av de innan han lämnade Borås för att fortsätta mot Stockholm.

Vill man ha lite plock och en mysig miljö så är Lilla Bro ett perfekt val och där mötte jag även snygga Louise som var ute med 2 väninnor. Tänk att jag hade tänkt fråga henne och hennes mamma om de ville ta en afterwork någon kväll … Först skall vi dock träffas med våra barn för Nicole har frågat mig flera ggr om när vi kan fika med dem.

IMG_5097

Plock mat, bara älskar det!

Dags att snart lägga sig lite för mätt men ändå väldigt belåten …

Imorgon innan öppning skall jag till Klinik Villastan för att göra min andra behandling för ansiktet. Varnar därför för att jag kommer att vara lite röd om du tittar in i butiken och tycker att jag rodnar =)

Önskar dig en skön buonanotte <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *