Mysig kväll hos Residence Benér/Markarian …

Godkväll <3

Tidigare idag frågade min väninna Tania om Nicole och jag ville komma hem till de efter stängning för bara lite mys i deras stora lägenhet och vilket hem !!!

Tanias favorit rum som vi självklart satte oss i är en oas med öppen spis och där blev vi serverade en god thé med självklara Herbalife bars till som du finner HÄR.

Otroligt skönt att få sitta här en stund och koppla av i en vacker miljö. Tanias syster var där, Christine, Marcus och deras lilla dotter Adele som blev Nicoles lilla favorit <3

IMG_2992

För att myskänslan skulle vara for real hade jag snabbt tagit en dusch och bytt om till det bästa som finns när det gäller myskläder: Juicy Couture dressarna i velour.

Klassiska, kända i hela världen och ett märke som man har sett och ser på många kändisar då man älskar de för sin fantastiska kvalité men även för att man kan ha mysis på sig samtidigt som man känner sig välklädd … Mys de luxe helt enkelt <3

Har under flera år haft kanske 4 stycken som jag har använt nästan dagligen och färgen tappar de aldrig.

De är dyra men om du tänker på hur ofta du använder de kontra priset och hållbarheten så är de värda varenda krona om man har möjligheten … Jag har alltid varit en älskare av detta märke och är otroligt glad för att ha fått möjligheten att sälja detta internationella amerikanska brand hos oss på Furia.se

Denna i en ”blu regal” färg är exklusiv och lyxig framförallt för sina vackra detaljer på ryggen.

IMG_2650 (1)

IMG_2990-682x1024

Invigde min så klart ikväll <3

IMG_3006-682x1024

Tania & Marcus har matsalsbord och iklädda stolar så ja, det vill jag också ha när jag flyttar men inga möbler skall köpas innan jag har flyttat in då man jag vill se hur allt ser ut först.

IMG_4957

Förutom den blåa dressen som jag la in i webshopen idag finns sedan tre veckor även en till i en läcker grå nyans med vita glittrande detaljer för alla som inte är så mycket för guld =)

IMG_2673 (1)

Två ljuvliga i två olika färger och nyanser <3

Juicy Couture finner du HÄR <3

Vi myste och pratade, Adele visade Nicole sitt rum och lego och vid 20 tackade vi så mycket för en skön kväll för att gå hem då Nicole ville inte missa ”Hollywood fruar” och så erkänner jag att ”ja, även jag tittar” =)

Söta tjejer <3

IMG_3015

Tusen tack för ikväll mina vänner <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *