Juicy Couture accessoarer och Miss Me jeans …

Hej <3

På jobbet, i butiken och har migrän idag igen.

Kan det bara komma helt plötsligt när man aldrig har lidit av det tidigare? Så är det berättade en kund igår som rekommenderade botox som hjälp. Jag gör botox med jämna mellanrum men vad jag förstår så skall de små sticken göras runt huvudet för att det skall hjälpa mot just migrän så något jag skall definitivt be min läkare på City Laser göra när jag åker dit nästa gång.

Måste bara fråga: någon av er som vet om man kan träna när man har migrän? Googlade och det verkade som att de flesta avråder? Vad säger ni? Måste nog söka upp någon läkare, det är nämligen inte så lätt att jobba när huvudet bunkar och det enda man önskar är att få ligga i ett mörkt ljudlöst rum medan det sist nämnda är det sista man får göra?

Hur gör alla de människor som lider av kronisk migrän?

Nu skall jag fixa lite bland smycken och accessoarer och försöka fokusera på det istället <3

IMG_2976

IMG_2949

Vill även visa bild på en av Tanias kunder som igår kom med henne till butiken för att prova ett par jeans.

På 10 veckor har hon lyckats med rätt kost och träning gå ner hela 11 kg. och det är minsann inte lite …

Då hon ville ha ett par jeans som lyfter rumpan så fanns det ingen tvekan om att det är Miss Me jeansen hon skulle prova (hon skulle bara prova och inte köpa) När hon dock kom ut från provrummet i en storlek 27 syntes det hur nöjd hon var över vad hon hade åstadkommit. Vi alla som vill eller som har gått ner vet att det ligger mycket jobb bakom.

Trots att hon endast skulle ”titta och prova” kan jag berätta att hon kunde inte motstå dessa denim som fick följa med henne hem. De fick bli en belöning till sig själv för de nådda målen och blev själv inspirerad då jag i 5 år har velat gå ner 5 kg =)

IMG_4921

Alla denim från Miss Me som finns i webshopen just nu är i favoriten skinny modellen och har du aldrig testat dessa så tycker jag definitivt att du har missat något.

1499:- för ett par läckra jeans med detaljer som lockar ögat och dessa gillas även av motsatta könet då de föredrar lite tajtare denim än de lite mer baggy som vi tjejer/kvinnor även gillar… Inte för att det kanske har någon betydelse då vi klär oss inte upp för männen men något jag har noterat som säljer de…

Nu skall jag nog dricka lite vatten för det sägs vara bra <3

Dagens i butik klädseln är DENNA blus från danska Copenhagen Luxe 799:- & Please Classic Blu trash, 1699:- HÄR

IMG_4997

Kram <3

Att prova en ny model, ett nytt märke är något

16 thoughts on “Juicy Couture accessoarer och Miss Me jeans …

 1. Hej Michela,

  Tråkigt att höra om din migrän. Eftersom du har besvär så ofta och det blivit sämre skulle jag kontakta en läkare för utredning. Kanske kan man göra något medicinskt? Fysisk aktivitet och träning är jättebra för att förebygga migränanfall, men under ett anfall skulle jag inte rekommendera någon form av fysisk aktivitet. Akupunktur är en jättebra behandlingsmetod mot migrän, ta kontakt med en fysioterapeut (sjukgymnast) så kan denne hjälpa dig! Där kan du också få lite vägledning om hur du via träning kan minska på spänningar kring nacke/skuldror, som är en vanlig orsak till att migrän förvärras. Biter du ihop/gnisslar tänder nattetid? Det kan i så fall också vara en utlösande faktor och kan avhjälpas med bettskena. Men, viktigast av allt är fysisk aktivitet på måttlig intensitet minst 30 min dagligen (ex en rask promenad du ska bli lite andfådd och varm)!

  Krya på dig och Tack för en inspirerande blogg! Kram från Caroline

  1. Hej Caroline,
   tack för informationen, du verkar verkligen ha stenkoll på detta, hoppas att du inte lider av det själv …
   Nej, tror inte att jag gnisslar på tänderna, tror att min dotter hade sagt till mig då hon är snabb på att påpeka saker och ting just nu =)
   Vet inte om det kan bero på ngn omedveten inre stress gällande flytt och allt men måste verkligen söka lite hjälp av en läkare då det har kommit lite för ofta just nu … Tack själv för att du följer och läser <3
   Kram

 2. Hej!
  Jag har ingen erfarenhet själv av migrän, men jag vill tipsa dig om en blogg jag följer, http://www.frusederblad.se. Angela har samlat sina tips i vad hon kallar ”Migränskolan”. Det måste vara fruktansvärt med huvudvärk som inte lindras. Hoppas du snart mår bättre igen.
  Lycka till med både nya webb-shopen och nya lägenheten!
  Kram Karin

  1. Hej Karin,
   vilken underbar blogg du tipsade om mig och vilka fantastiska kort hon tar fru Sederblad.
   Förstår att hennes migrän är definitivt värre än den jag hade idag och hos henne verkade löpning ge en positiv effekt även om man avråder under migränen men bra i preventiv syfte. Skall löpa tidigt imorgon och testa för vill bli kvitt det nu … Tack för tipsen oh lyckönskningarna …
   Kram

 3. Hej! Jag har inga bra tips om migrän tyvärr (hoppas dock den går över snart för dig) utan jag undrar ang era underbart fina kläder i webshopen; tar ni bara in upp till storlek L? Varje snygg blus jag varit sugen på och kollat in har bara storlek upp till L och jag skulle behöva XL……..eller så har det kanske bara fallit sig så att det helt enkelt inte finns i XL? Ha det gott och bra namn förresten ”La Vendetta” :)
  //Katarina

  1. Hej Katarina, skall definitivt tänka på det för du har rätt i att jag har inte tagit in XL på alla blusar men om du följer bloggen så skriver jag ibland om en L är som en XL då vissa blusar är större i storleken och man kan gå ner en storlek.
   Skall dock definitivt börja ta in XL mer då jag har fått frågan och då vi idag vill även gå ibland upp en storlek istället för att köpa en som vi precis får på oss. Så tack för din kommentar, tar med mig detta till näst kommande ordrar … Kram och tack för att du gillar det vi har <3

 4. Hej Michela. Trist du lider av migrän, jag har samma problem, har haft sen jag var 4 år, mitt har dock lindrats med åren, jag är 37 nu. Men du bör kolla ditt blodtryck. lider med dig..
  Men nu till min fråga, hur är Miss Me jeansen i strl, ska man välja sin normala strl?

  Ha en trevlig fortsatt vecka =)

  1. Hej Camilla, kan tänka mig hur jobbigt det måste ha varit för dig att ha det under en så lång tid… Haft min i 2 veckor fram och tillbaka och det är inte roligt alls… Skall kolla blodtryck och ta mig tid till en läkare för att kolla upp om han har ngn rekommendation.
   Miss Me jeansen i skinny model går många ner en storlek på. Jag är 169 väger 66 och har storlek 27 på dem om det kan hjälpa dig att räkna ut vad du har.
   Tack detsamma till dig…
   Kram

 5. Vem har sagt att din huvudvärk är migrän? Låter som vanlig huvudvärk. Hade du haft migrän hade du inte ens funderat på att träna… Men fine, använd det som en anledning att spruta in mer botox!!!

  1. Hej Nina, först & främst behöver jag INTE använda migrän som en anledning till att skriva eller göra botox. Har aldrig någonsin behövt det då jag är rätt så ärlig med att jag gör botox för att se ngt slätare ut på pannan. Förutom denna lilla markering från min sida vill jag även skriva att träning kan användas som en lindring till migrän enligt vissa och att migrän kan man ha i mer lindrigare eller allvarligare former då jag har själv haft en dag då jag var tvungen att avboka allt för att bara stänga mig in i ett mörkt rum =) Kram på dig =)

 6. Jag tror som Nina, kan du ens överväga att träna samtidigt som du har migrän är det nog inte migrän. Vanlig huvudvärk.

  Träna kan man väl göra för att förebygga det möjligtvis.

  Försök åldras med värdighet istället för att hålla på med fillers, botox osv.

  1. Jag tränade som sagt inte och hade en lindrigare form av den när jag skrev för hade jag haft en mer allvarligare så hade jag nog inte ens orkat skriva? =)
   Att åldras med värdighet är för mig inte en fråga om ytlighet (gör förresten botox och inte fillers då jag har naturliga hamster kinder) men att inte påpeka hur andra skall se ut och försöka sig på ngn kränkning anser jag vara viktigare =)
   Ha en trevlig fortsättning på denna underbara dag =)

 7. Hej tack för snabbt svar =)
  Hjälpte mkt. tack för att du delar med dig av ditt liv…
  Fortsatt trevlig torsdag

 8. Hej ang migrän vet jag inte ang, träna ;) och inte har jag själv haft migrän, men hade alltid spänningshuvudvärk dygnet runt, började med botox, i argrynkan, och peppar peppar vågar säga att jag har knappt haft huvudvärk på 4-5 år ;) men har haft bekanta som fått det på recept,men då har dom haft migrän, lycko dom ;) näää skojar så klart, men så bra att botox finns;)
  Ha en bra torsdag,

  1. Hej Monica, ganska spännande att botox är så effektiv mot huvudvärk och migrän. Har hört det tidigare så klart men skall definitivt be min läkare tänka preventivt ang. detta nästa gång jag skall göra det.
   Oavsett vad många säger, tycker och dömer så gillar jag definitivt möjligheten att kunna använda botox. Respekterar olikas åsikter kring det mesta och även gällande detta så klart =)
   Vi kör vidare och trevlig torsdag till dig med …
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *